Σε ποια μέρη κατευθύνθηκε η 38χρονη επιχειρηματίας με τον κορωνοϊό μετά το Μιλάνο

Must Read

Η 38χρονη που ήταν το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού που διαγνώσθηκε στη χώρα μας, είναι επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας και μητέρα ενός παιδιού.

Η νεαρή γυναίκα είναι ενεργή στα κοινά της Θεσσαλονίκης, εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος και ιδιαίτερα γνωστή στην συμπρωτεύουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχειρηματίας μετά το ταξίδι της στο Μιλάνο όπου ταξίδεψε με τον σύζυγό της για να παρακολουθήσουν την Εβδομάδα Μόδας, εμφανίστηκε στην Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης στο οποίο έμεινε 3 ώρες. Μετά από λίγη ώρα η γυναίκα παρουσίασε υψηλό πυρετό.

Δείτε επίσης: Αδειάζουν τα ράφια στα σούπερ μάρκετ της Θεσσαλονίκης – Χάνεται η ψυχραιμία

Συναγερμός στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και αίθουσα συνεδριάσεων κρίθηκαν χώροι υψηλού κινδύνου ενώ ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας συγκάλεσε ήδη σύσκεψη και βρίσκεται σε πικοινωνία με τον υπουργό Υγείας και με τον επικεφαλής του ΕΟΔΔΥ.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τα όσα ακούγονται για τις ακυρώσεις εκδηλώσεων στον Δήμο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται ανακοινώσεις για ακυρώσεις και αναβολές εκδηλώσεων. Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν με το πέρας της σύσκεψης.

Δείτε επίσης: Οι οκτώ οδηγίες προστασίας από τον κορωνοϊό

Κλειστό 105ο δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης

Το 105ο δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο είναι μαθητής ο γιος της 38χρονης που είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα, θα παραμείνει κλειστό αύριο για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This