Ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ) παραδίδει δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών και θεάτρου

Must Read

Από το 2014 μέχρι σήμερα ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ) αναδύθηκε σε μια επιτυχημένη επιμορφωτική προσπάθεια και προσέφερε ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ξένων γλωσσών σε 2.500 φίλους/φίλες του. Το ανοιξιάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο και με μαθήματα Λατινικών (ως μοχλό-εργαλείο σύνδεσης με τις σύγχρονες λατινογενείς γλώσσες), καθώς και με μαθήματα θεάτρου-υποκριτικής, που θα παραδίδει η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης Ζωή Ρηγοπούλου.

Δείτε επίσης: Εθνοφύλακες επιχείρησαν να παραδώσουν τα όπλα τους εξαιτίας της παρουσίας των ΜΑΤ στη Χίο (video)

Τα μαθήματα θα αρχίσουν τον Μάρτιο 2020 και περιλαμβάνουν ρωσικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, λατινικά, πορτογαλικά και θέατρο. Είναι αποκλειστικά για αρχαρίους, θα γίνονται ένα δίωρο την εβδομάδα, στα γραφεία μας (Βουλής 44Α, 1ος όροφος, Πλατεία Συντάγματος) και θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου 2020.

Όσοι/ες φίλοι/ες ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό e-mail στο [email protected], για να λάβουν γραπτώς αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και την σχετική αίτηση. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This