Στο Λονδίνο η κόρη της 40χρονης που προσβλήθηκε από κορωνοϊό – Περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων

Must Read

Τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων για κορωνοϊό περιμένουν η κόρη της 40χρονης που ήταν το πρώτο κρούσμα στη Αθήνα αλλά και ένας ακόμα μαθητής από το ίδιο σχολείο, οι οποίοι παραμένουν σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο.

Δείτε επίσης: Πανικός στη Θεσσαλονίκη από τον κορωνοϊό – Εξαφανίζονται μάσκες… κονσέρβες και μακαρόνια

Οι υπόλοιποι μαθητές θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, όπου θα τους περιμένει ειδικό κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στο αεροδρόμιο, το οποίο θα τους δώσει συμβουλές να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και τις επαφές με άλλα άτομα.

Αν τα δείγματα των δύο μαθητών είναι θετικά στον κορωνοϊό, τότε και οι υπόλοιποι θα κληθούν από τον ΕΟΔΥ να δώσουν δείγμα προς εξέταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This