«Θρίλερ» στη Βόλβη! Εντοπίστηκαν τρία πτώματα ανδρών

Must Read

Μυστήριο επικρατεί με τα πτώματα τριών αγνώστων ανδρών που εντοπίστηκαν το πρωί της Παρασκευής σε αγροτική περιοχή της Μικρής Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν δολοφονημένοι, οπότε κάτι άλλο συνέβη και άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή.

Τα πτώματα ήταν σε πολύ κοντινά σημεία μεταξύ τους και αυτό δικαιολογημένα προκάλεσε απορίες σε όλους. Το σημείο όπου βρέθηκαν περικυκλώθηκε από αστυνομικές δυνάμεις, δεν επιτρεπόταν η προσέγγιση σε κανέναν και κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να τα εξετάσει και να βγάλει σχετικό πόρισμα.

Τα αίτια θανάτου των τριών ανδρών διερευνώνται από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, ενώ, όπως έγινε γνωστό, από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δεν προκύπτουν εμφανείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Δείτε επίσης: Η εταιρία με τα ηλεκτρικά πατίνια αποχαιρετάει την Ελλάδα λόγω… απουσίας νόμων!

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τα πτώματα ανήκουν σε παράνομους μετανάστες που βρίσκονταν στην περιοχή και εικάζεται ότι οι άνδρες ήταν στοιβαγμένοι σε αυτοκίνητο, μαζί με πολλούς ακόμη, προφανώς για να αποφύγουν τον έλεγχο, και απεβίωσαν από ασφυξία. Ενδέχεται λοιπόν να τους άφησαν (να τους… πέταξαν) στην περιοχή οι διακινητές τους, όταν αντιλήφθηκαν τον θάνατό τους, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα μέχρι στιγμής.

Η εικόνα του προσώπου ενός έδειχνε ότι πρέπει να πιέστηκε πάρα πολύ και δεν αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να ήταν ο ένας πάνω στον άλλο για πολλή ώρα, όπως επίσης και να πέθαναν από αναθυμιάσεις, αλλά όλα αυτά αποτελούν εικασίες και σήμερα, οπότε θα γίνει γνωστό το πόρισμα του ιατροδικαστή, θα μάθουμε περισσότερα.

ΒΟΛΒΗ ΠΤΩΜΑΤΑ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: seleo.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This