Πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της μικρής Αλεξίας που είχε τραυματιστεί από την αδέσποτη σφαίρα

Must Read

Eνα διαφορετικό πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλιά της ετοίμασε η οικογένεια της 9χρονης Αλεξίας, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα πέρυσι το Πάσχα!

Η μικρούλα, που προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση με τον σοβαρό τραυματισμό της, βρίσκεται εδώ και τέσσερις μήνες σε ειδικό θεραπευτήριο του Αμβούργου, όπου κάνει τιτάνιο αγώνα για την αποκατάστασή της, έχοντας διαρκώς στο πλευρό της τη μητέρα της. Επειδή οι συνθήκες ήταν τέτοιες ακριβώς που δεν επέτρεπαν να είναι κοντά στα αδέλφια της, οι δικοί της αποφάσισαν φέτος να της ετοιμάσουν ένα πάρτι-έκπληξη μέσω βιντεοκλήσης, για να της τραγουδήσουν όλοι μαζί για τα γενέθλιά της.

«Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο πατέρας της και τα αδέρφια της, ο Κωνσταντίνος και η Μάγδα. Της τραγούδησαν για τα γενέθλιά της, έσβησε τα κεράκια της και τους χαμογέλασε. Η Αλεξία καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει» δήλωσε η μητέρα της μικρής Αλεξίας, Νικολέτα Σαμαρτζή.

Δείτε επίσης: Σούπερμαν βγήκε ντυμένος από το νοσοκομείο ο Παναγιώτης-Ραφαήλ και επιστρέφει στην Ελλάδα

Όπως τόνισε στο infokids.gr., στο δωμάτιο του κέντρου αποκατάστασης είναι μόνο οι δυο τους:

«Είμαστε οι δυο μας… Της ζήτησα να βάλει όλη τη δύναμή της και της υποσχέθηκα ότι από εδώ μέσα θα φύγει όρθια, το συντομότερο» ανέφερε συγκινημένη η κυρία Σαμαρτζή, προσθέτοντας ότι η Αλεξία παρουσιάζει μικρή, αλλά σταθερή βελτίωση:

«Σηκώνεται με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων, δεν μιλάει και κινεί μόνο τη δεξιά της πλευρά. Η κόρη μου είναι δυνατή και θα τα καταφέρει. Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα κερδίσει τη μάχη»!

Η μητέρα της μικρής μαχήτριας της ζωής δέχεται καθημερινά επισκέψεις από ομογενείς, που προσπαθούν να τη στηρίξουν με κάθε τρόπο. Οι τελευταίοι, μάλιστα, έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια μέσω facebook, προκειμένου να συγκεντρώσουν το ποσό των 20.000 ευρώ, που απαιτείται για να παραταθεί η νοσηλεία της μικρούλας τουλάχιστον ως τα τέλη Μαΐου. Τον Απρίλιο συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον βαρύ τραυματισμό της, όμως ακόμη δεν έχει οριστεί η δίκη του 54χρονου υπαιτίου του τραγικού περιστατικού.

Υπενθυμίζεται ότι το τρομερό συμβάν εκτυλίχθηκε στις 28 Απριλίου του 2019, ανήμερα του Πάσχα, όταν η 8χρονη τότε Αλεξία έπαιζε με τα αδέρφια της στην αυλή του σπιτιού τους, στις Θεσπιές Βοιωτίας. Μία σφαίρα από το περίστροφο ενός 54χρονου άνδρα, που έριχνε μπαλωθιές από το διπλανό χωριό, έπεσε στο κεφάλι του παιδιού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This