Στη φυλακή 48χρονη που εξωθούσε στην πορνεία την ανήλικη κόρη της!

Must Read

Σε φυλάκιση 5 ετών καταδικάσθηκε την Τρίτη 03/05 από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας μια 48χρονη Βολιώτισσα, κατηγορούμενη ότι προήγαγε την κόρη της στην πορνεία, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», που επικαλείται το «onlarissa.gr».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καταδικάστηκε και ο 52χρονος σύντροφός της, κατηγορούμενος για βιασμό, όπως καταδικάσθηκαν και δύο ακόμα συγχωριανοί τους, που φέρονται εμπλεκόμενοι στην ίδια υπόθεση, ο πρώτος για αποπλάνηση ανηλίκου και η δεύτερη για απλή συνέργεια.

Το οικογενειακό αυτό δράμα, σύμφωνα με την εφημερίδα, εκτυλίχθηκε το 2010 σε ένα μικρό χωριό νησιού των Σποράδων, καθώς το ανήλικο κορίτσι, ενώ δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια του και αντιμετωπίζοντας προβλήματα νοητικής υστέρησης, συνευρέθηκε ερωτικά με ηλικιωμένους άντρες επί πληρωμή, με υπόδειξη της μητέρας της, για οικονομικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης: Aν δεν σταματήσουμε να «χτυπάμε» αυτούς που κάνουν bullying, θα διαιωνίσουμε έναν φαύλο κύκλο

Το ανήλικο, τότε, κορίτσι ζούσε με τη γιαγιά του και για αυτονόητους λόγους, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης φιλοξενείται πλέον σε προνοιακού χαρακτήρα ίδρυμα, ενώ, πέραν όλων όσα περιγράφονται στο κατηγορητήριο έφερε – σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκ­θεση και σωματικές κακώσεις που της προκάλεσε ο πατέρας της που τη χτυπούσε.

Η μητέρα της δεν μπορούσε να την προστατεύσει, ενώ από την κοινωνική απαξίωση, όπως επισημάνθηκε χθες κατά την ακροαματική διαδικασία, το ανήλικο κορίτσι δεν ολοκλήρωσε τη φοί­τησή της στην υποχρεωτική εκπαί­δευση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This