Κομμένο το σεξ – ξεχωριστά κρεβάτια για τα ζευγάρια λόγω κορωνοϊού (video)

Must Read

Ποιος δεν θυμάται την ιστορική ατάκα της Θεοπούλας «Άντε καλέ! Κόβεται το σεξ;» Όπως φαίνεται ο κορωνοϊός θα μας το κόψει και αυτό!

Ο Κ. Κωνσταντινίδης, Χειρούργος/Ουρολόγος/Ανδρολόγος και Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου εξηγεί ότι τις βασικές αρχές πρόληψης του κορωνοϊού στο σεξ, το οποίο όπως δήλωσε αργότερα πυροδότησε τα κρούσματα στην Ουχάν.

Μιλώντας στην εκπομπή του Open «Ωρα Ελλάδος», ο Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου απαντά αν τελικά κόβεται το σεξ: «Εγώ θα έλεγα ναι. Λέμε να πλένουμε τα χέρια μας και να είμαστε σε απόσταση με τον άλλον. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, την ώρα που κάνεις σεξ», σχολίασε.

Ο κ. Κωνσταντινίδης έκανε λόγο για πιθανότητα εξάπλωσης μέσω του σεξ από το περιστατικό μηδέν: «Ξεκινήσαμε την έρευνα, γιατί προσέξαμε πως στην Γουχάν αυξήθηκαν οι κυήσεις την περίοδο που άρχισε ο ιός. Τότε από παράδοση κλείνονται στα σπίτια και μας έκανε εντύπωση. Είπαμε να δούμε αν το περιστατικό μηδέν ξεκίνησε από το σεξ, κάτι που για εμάς είναι πολύ σοβαρό».

Στην ερώτηση αν πρέπει τα ζευγάρια να κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια,ο Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου απάντησε: «Προληπτικά καλό θα ήταν. Ίσως την περίοδο που υπάρχει έξαρση να χρειάζεται να είμαστε και σε ξεχωριστά κρεβάτια. Δεν πεθαίνει κανείς από μία μικρή αποχή. Μπορεί να αυξήσει την επιθυμία για αργότερα», είπε χιουμοριστική διάθεση αλλά δεν ξέρουμε πόσοι εκεί έξω είναι διατεθειμένοι να  ακολουθήσουν το μέτρο πρόληψης και να αποχωριστούν τον αγαπημένο/αγαπημένη τους…

Δείτε επίσης:Μαθητής με κορωνοϊό στο 9ο Δημοτικό Δάφνης – Κλειστό το σχολείο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This