Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

Άμισθος σύμβουλος στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ο καθηγητής Γ. Μπαμπινιώτης

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τη θέση άμισθου συμβούλου στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) αναλαμβάνει ο καθηγητής Γεώργιος Μπαμπινιώτης, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε.

Όπως ανέφερε το ΙΕΠ, η ανάληψη της θέσης αυτής έχει ιδιαίτερη βαρύτητα «εν όψει του μεγάλου έργου εκπόνησης των νέων Προγραμμάτων Σπουδών και της συγγραφής νέων βιβλίων», που έχει αναλάβει το Ινστιτούτο.

Δείτε επίσης: Κεραμέως: «Θα κλείνουν τα σχολεία, εάν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα»

«Η ευαισθησία του κ. Μπαμπινιώτη για την αδιάσπαστη συνέχεια της ελληνικής γλώσσας, η πολύχρονη εμπειρία του ως πανεπιστημιακού δασκάλου, η εμβέλεια και η επιδραστικότητα του επιστημονικού του έργου, η εν γένει δημόσια παρουσία του σε ανώτατες θέσεις ευθύνης, όπως υπουργός Παιδείας, Πρύτανης του ΕΚΠΑ και πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, καθώς και η βαθιά γνώση του για τα θέματα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης αποτελούν τα εχέγγυα για την αδιαμφισβήτητη εγκυρότητα της συμβολής του στη σύνταξη των Προγραμμάτων Σπουδών για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας» σημείωσε σε σχετική ανακοίνωση το ΙΕΠ.

Δείτε επίσης: Εκοιμήθη ο «άγιος των φυλακών», π. Γερβάσιος Ραπτόπουλος (video)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ