Τραγωδία με 19χρονη: Την ίδια μέρα πριν δυο χρόνια είχε σκοτωθεί και ο αδελφός της

Must Read

Την τελευταία τους πνοή άφησαν στην άσφαλτο στις 05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ένας άνδρας 28 ετών και μια 19χρονη κοπέλα, μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Γερακάρι της Αγιάς στη Λάρισα. Ο οδηγός του οχήματος, που βγήκε ζωντανός από το αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε κολόνα, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους οι άλλοι δυο επιβαίνοντες. Οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, αλλά και δυνάμεις της ΕΜΑΚ, που κλήθηκαν στο σημείο, ανέσυραν τις σορούς των δυο ατόμων, με το αστυνομικό τμήμα Αγιάς να έχει αναλάβει την προανάκριση για το δυστύχημα.

Μεγάλη ειρωνεία της τύχης για το 19χρονο κορίτσι, που τέτοια μέρα ακριβώς πριν δυο χρόνια είχε χάσει τον αδερφό της σε τροχαίο στον Τύρναβο. Πριν το μοιραίο ταξίδι, η νεαρή κοπέλα, μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η 7η Ιουλίου έβαψε στα μαύρα για δεύτερη φορά την οικογένειά της.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο facebook σήμερα τα ξημερώματα, η ίδια έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα για το χαμό του αγαπημένου της αδελφού, που δεν μπορούσε να ξεχάσει.

«Ίσως είναι οι αναμνήσεις… Ίσως είναι το ότι δεν ζήσαμε μαζί όσα θα θέλαμε. Ο πόνος πια είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς μας. Δυο χρόνια μετά σου λέει ο κόσμος… Κι εσύ τι να πεις; Ότι ακόμα τον φέρνεις στο μυαλό σου; Ότι βάζεις ένα πιάτο φαγητό παραπάνω από συνήθεια; Ότι λες σιγά κι επειδή έπαθα αυτό; Θα πάω και θα του μιλήσω να μου πει τι να κάνω…Μα τα μάρμαρα δε μιλάνε αγάπη μου… Η ψυχή σου κάνει βόλτες πάνω μαζί με τ’ άστρα αυτή την όμορφη βραδιά και ίσως έχει μαγευτεί τόσο πολύ που ξεχνάς να έρθεις να δώσεις το “παρών”. Μια αγκαλιά… Ένα γαργάλημα ακόμα... Ένα “αφού είσαι ηλίθια”. Όπως παλιά, όπως τότε που όλα ήταν καλά και ρόδινα. Όπως τότε που η μόνη έννοια μας ήταν το πώς θα τσακωθούμε πάλι… Θα μας πεις το μυστικό της ευτυχίας ποτέ; Θα ‘ρθεις για μια αγκαλιά που τόσο πολύ έχουμε όλοι μας ανάγκη; Έστω σε αυτή την άυλη μορφή που απέκτησες τώρα… Εμείς προσευχές κάνουμε κάθε βράδυ για σένα. Γι’ αυτό λοιπόν αυτή την όμορφη βραδιά προσευχήσου κι εσύ λίγο για μας και για όλους που τόσο το έχουν ανάγκη. Είσαι το κάτι άλλο. Γι’ αυτό μένεις στις καρδιές μας».  

Σύμφωνα με το larissanet.gr, στις 05.04 ενημερώθηκε για το συμβάν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και εστάλησαν στο σημείο τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες, με δυνάμεις της ΕΜΑΚ. Επίσης στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This