Στο στόχαστρο φαρσέρ το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης: Τρία τηλεφωνήματα για βόμβα μέσα σε 4 ημέρες!

Must Read

Για τρίτη φορά σε διάστημα τεσσάρων ημερών σήμανε συναγερμός στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστος τηλεφώνησε στο «112» προειδοποιώντας για βόμβα, αλλά, όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο και πάλι για φάρσα!

Σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες φορές, όπου τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα έγιναν σε μέσα μαζικής ενημέρωσης, αυτήν τη φορά ο φαρσέρ κάλεσε στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης «112», γύρω στις 11.30 το πρωί, υποστηρίζοντας ότι η βόμβα θα ενεργοποιείτο μισή ώρα αργότερα.

Αρχικά, αποφασίστηκε εκ νέου η εκκένωση του κτιρίου, ενώ αποκλείστηκε η γύρω περιοχή και ξεκίνησαν οι έλεγχοι από ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς. Ο συναγερμός έληξε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι και άρχισε να αποκαθίσταται η λειτουργία των δικαστικών υπηρεσιών.

Ήδη, για τα δύο προηγούμενα περιστατικά, διεξάγεται κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την Ασφάλεια, κατόπιν εντολής του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανου Ζαρκαντζιά. Η νέα φάρσα αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας της ίδιας προκαταρκτικής.

Διαβάσατε επίσης: Πλήγμα για τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης ο κορωνοϊός: «Η αγορά δεν κινείται, δεν αντέχουν οι επιχειρήσεις»!

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα άγνωστος κάλεσε στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών» και της ιστοσελίδας zougla.gr και απηύθυνε σχετική προειδοποίηση, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και να εκκενωθεί το κτίριο.

Αλλά και το πρωί της Τρίτης άγνωστος κάλεσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί και πάλι η εκκένωση του κτιρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This