Άδεια… διαρκείας πήραν (από μόνοι τους) δύο βαρυποινίτες από τις φυλακές Αγ. Στεφάνου Πάτρας!

Must Read

Δύο βαρυποινίτες, ο ένας εκ των οποίων ισοβίτης, πήραν άδεια από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, αλλά… δεν επέστρεψαν ποτέ!

Η άδειά τους έληξε την Πέμπτη, και η αστυνομία βρίσκεται προς αναζήτησή τους, καθώς, όπως αναφέρουν στην αναλυτική ανακοίνωσή τους οι Αστυνομικές Αρχές, καταζητούνται:

  • ένας 60χρονος Έλληνας, που κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου, εκτίοντας ποινή κάθειρξης 35 ετών για φοροδιαφυγή και την (13-03-2020) δεν επέστρεψε στο κατάστημα κράτησης, έπειτα από τακτική άδεια που είχε λάβει.
  • ένας 58χρονος αλλοδαπός, που κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου, εκτίοντας ποινή ισόβιας κάθειρξης και χρηματική ποινή (30.000) ευρώ για ηθική αυτουργία σε κατοχή, μεταφορά και εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και την (13-03-2020), δεν επέστρεψε στο κατάστημα κράτησης, έπειτα από τακτική άδεια, που είχε λάβει.

Διαβάστε επίσης: Πολίτης στον Πύργο το «έσκασε» πριν κάνει την εξέταση για τον κορωνοϊό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This