Έπεσε το gov.gr – Βροχή καταγγελιών από πολίτες

Must Read

Σε δοκιμαστική λειτουργία τέθηκε από το πρωί του Σαββάτου το gov.gr, η ενεργοποίηση του οποίου επισπεύσθηκε κατά δύο μήνες λόγω των έκτακτων συνθηκών.

Πλέον, μια σειρά από διαδικασίες που έως τώρα απαιτούσαν αυτοπρόσωπη παρουσία σε ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα, μπορούν να διεκπεραιώνονται πιλοτικά από τον προσωπικό μας υπολογιστή ή από το κινητό μας τηλέφωνο χωρίς μετακινήσεις και περιττή γραφειοκρατία.

Φαίνεται πως οι πολίτες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση της πλατφόρμας, την ώρα που οι υπεύθυνοι κατευθύνουν τους πολίτες να διεκπεραιώνουν όλες τις εργασίες τους ηλεκτρονικά, καθώς δεχόμαστε βροχή καταγγελιών από αγανακτισμένους πολίτες σχετικά με αδυναμία πρόσβασης στην ιστοσελίδα του gov.gr

Υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This