Πατέρας και γιος έδωσαν εντολή στα πιτ μπουλ να κατασπαράξουν τεχνικούς της ΔΕΗ στα Φάρσαλα

Must Read

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το περιστατικό που συνέβη στα Φάρσαλα!

Σύμφωνα με την μαρτυρία των τεχνικών και την καταγγελία του Προέδρου της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Βασίλη Μητροδήμου, ένας 75χρονος πατέρας και ο 29χρονος γιος του, προπηλάκισαν με απάνθρωπο και εξευτελιστικό τρόπο τους δύο εργαζόμενους.

Οι τεχνικοί της ΔΕΗ έφτασαν σε χωριό των Φαρσάλων στις 10.30 το πρωί, στο σπίτι των δραστών, για να διακόψουν την παροχή ρεύματος λόγω οφειλών.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο 75χρονος πατέρας και ο 29χρονος γιος του, επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στους δύο τεχνικούς 57 και 43 ετών αντίστοιχα, ενώ όπως διευκρινίζει στην εφημερίδα Ελευθερία, ο πρόεδρος της ΕΤΕ ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος, ελευθέρωσαν τα σκυλιά τους ράτσας πιτ μπουλ και έδωσαν εντολή να τους κατασπαράξουν: «οι συνάδελφοι ευτυχώς πρόλαβαν και πήδηξαν στην καρότσα του αυτοκινήτου και με τα κον­τάρια χειρισμού ρεύματος απωθούσαν τα σκυλιά».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο τεχνικούς να βρεθεί με τραυματισμούς στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, ενώ η αστυνομία του Τμήματος Φαρσάλων αναζητεί του δράστες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This