Αρκούδες βγήκαν… σεργιάνι στην «άδεια» Καστοριά

Must Read

Τη στιγμή που οι Καστοριανοί έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και των αλλεπάλληλων κρουσμάτων κορωνοϊού, τρεις αρκούδες -η μητέρα με τα μικρά της- βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν… βόλτα στην άδεια πόλη το βράδυ της Τρίτης!

Οι τρεις αρκούδες εντοπίστηκαν να περπατούν κατά μήκος της βόρειας παραλίας, όπου υπό φυσιολογικές συνθήκες συρρέει πλήθος κόσμου. Κλιμάκιο της ομάδας άμεσης επέμβασης Καστοριάς άρχισε έρευνες για να εξακριβώσει αν τα αγρίμια έχουν δημιουργήσει χώρο διαμονής εκεί κοντά ή κατεβαίνουν από το βουνό για αναζήτηση τροφής, εξαιτίας της απουσίας ανθρώπινης δραστηριότητας.

Δείτε επίσης: Έκκληση του Χρήστου Νικολόπουλου για το «800αρι» στους καλλιτέχνες

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, υπεύθυνος της ομάδας άμεσης επέμβασης Καστοριάς, εξηγεί ότι «η απαγόρευση της κυκλοφορίας, σε συνδυασμό με την έλλειψη τροφής, δημιούργησε συνθήκες ώστε το ζώο να φέρει τα μικρά του στην πόλη και σ’ έναν φυσικό χώρο, που είναι η παραλία της λίμνης» και συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν τους περιπάτους με τα οικόσιτά τους σε αυτή την περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This