Αγρότες έκαναν «τσακωτούς» τρεις Πακιστανούς να το… γλεντάνε στην αποθήκη τους

Must Read

Απανωτά… εγκεφαλικά κόντεψαν να πάθουν δύο αγρότες, οι οποίοι έκαναν «τσακωτούς» τρεις Πακιστανούς να επιδίδονται σε όργια μέσα σε μια αποθήκη στο απομακρυσμένο από το χωριό χωράφι του ενός, λίγο έξω από τη Θήβα! Αρχικά, ο ένας προβληματίστηκε όταν πήγε να ενσωματώσει στο τρακτέρ του τη ρυμούλκα που φύλαγε στην αποθήκη του και βρήκε πάνω της και στο δάπεδο… μεταχειρισμένα προφυλακτικά και ένα μισοσκισμένο περιοδικό με πορνό φωτογραφίες!

Αμέσως πήγε σε έναν ξάδερφό του, του περιέγραψε όσα είδε και αποφάσισαν να κρυφτούν μαζί κατά το σούρουπο για να δουν τι συνέβαινε. Τις πρώτες δύο φορές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάτι ύποπτο, αλλά αποφάσισαν να πάνε για μία τελευταία φορά, μήπως ανακαλύψουν τελικά ποιοι ήταν οι… θερμόαιμοι επισκέπτες.

Και πράγματι, έβγαλαν… λαβράκι, αφού στο τρίτο καρτέρι είδαν τρεις μελαψούς άνδρες, που ήταν ντυμένοι ο ένας με κελεμπία και οι άλλοι δύο με παλιά τζιν και μπουφάν, να πλησιάζουν στην αποθήκη και να μπαίνουν μέσα. Λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκαν από το εσωτερικό… μουγκρητά, με αποτέλεσμα τα δύο ξαδέρφια να αποφασίσουν να δώσουν τέλος στο σκηνικό των οργίων.

Παριστάνοντας τους αστυνομικούς, λοιπόν, φώναξαν: «Αστυνομία, βγείτε έξω αμέσως!» και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκαν οι δύο αλλοδαποί, που έτρεχαν προσπαθώντας ταυτόχρονα να… κουμπώσουν τα παντελόνια τους, ενώ από πίσω τους έτρεχε ο τρίτος χωρίς ρούχα και με την κελεμπία στο χέρι!

Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης, ο οποίος καλού κακού έβαλε λουκέτο στην πόρτα της, έμαθε στην πορεία πως οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί μένουν στη Θήβα μαζί με άλλους ομοεθνείς τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This