Καρκινοπαθής που αγνοούνταν για 8 χρόνια γύρισε στην Ελλάδα για να αφήσει την τελευταία του πνοή

Must Read

Τη συγκλονιστική ιστορία ενός ανθρώπου που αγνοείτο επί οκτώ ολόκληρα χρόνια και θέλησε να επιστρέψει στην πατρίδα του για να περάσει τον λιγοστό χρόνο ζωής που του απομένει έκρυβε μία από τις πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων από τη Βρετανία, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες.

Η δραματική υπόθεση αποκαλύφθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», όταν οι Έλληνες πολίτες μπήκαν στη σειρά για να ελεγχθούν, όπως προβλέπουν τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό. Φυσικά, όλοι θα μετέβαιναν στο ξενοδοχείο όπου θα παρέμεναν σε απομόνωση για 14 ημέρες. Όταν, όμως, έφτασε η σειρά να ελεγχθεί ένας φαινομενικά ηλικιωμένος άνδρας, διαπιστώθηκε από τη διασταύρωση των στοιχείων του ότι επρόκειτο για έναν άνδρα μόλις 54 χρόνων ο οποίος ήταν αγνοούμενος από το 2012!

Ο 54χρονος, ο οποίος έδειχνε ιδιαίτερα καταβεβλημένος, λες και τον βάραιναν 20 επιπλέον χρόνια, είναι καρκινοπαθής τελικού σταδίου και αποφάσισε να επιστρέψει για να αναπαυθεί για πάντα στον τόπο του! Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος χειρίστηκε υπηρεσιακά το περιστατικό, περιέγραψε την εμπειρία του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star. Όπως του είπε ο 54χρονος, «ήθελε να “τελειώσει” στην Ελλάδα».

«Είχε επικοινωνήσει μαζί μας τα Χριστούγεννα, όμως δεν μας έλεγε τι έχει. Την τελευταία εβδομάδα, δεν άντεχε άλλο τους πόνους, οπότε μου αποκάλυψε το πρόβλημά του και μου είπε “αν γίνεται, να έρθω να τελειώσω στην Ελλάδα”», είπε και ο αδελφός του 54χρονου που μίλησε στην εκπομπή.

Μάλιστα, εξήγησε συγκινημένος ότι είναι ναυτικός και βρίσκεται εγκλωβισμένος ανοιχτά της Ινδίας, λόγω των παγκόσμιων απαγορεύσεων στις πτήσεις. Όπως είπε, μέσω των πρεσβειών μας στην Ινδία και τα Εμιράτα κάνει αγώνα για να προλάβει «να θάψει τον αδελφό του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This