Δημοσκόπηση: 8 στους 10 χειροκροτεί την κυβέρνηση για τον χειρισμό της πανδημίας! «MVP» οι Κικίλιας, Τσιόρδας και Χαρδαλιάς

Must Read

Είναι βέβαιο ότι βιώνουμε τον Γολγοθά της πανδημίας και ήδη έχουμε κλείσει έναν μήνα εγκλεισμού… Παρόλα αυτά οι Έλληνες (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων συγκριτικά με το εξωτερικό) έχουμε επιδείξει αξιοθαύμαστη πειθαρχία η οποία αποτυπώνεται και στην καμπύλη της θανατηφόρας νόσου στη χώρα μας.

Όμως σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star οι πολίτες (79,9%) δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι με τη διαχείριση του τόσο σοβαρού θέματος από την κυβέρνηση και αποδέχτηκαν στωικά και με υπευθυνότητα τα σκληρά ομολογουμένως μέτρα που τους επιβλήθηκαν.

«Σταρ» της κυβέρνησης και πρώτοι στην προτίμηση των Ελλήνων οι Βασίλης Κικίλιας με 71,7%, ενώ ακολουθούν οι Τάκης Θεοδωρικάκος με 67,7% και Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 67,5%.

Πέρα όμως από τα εγκωμιαστικά σχόλια του πλανήτη ολόκληρου,  οι Σωτήρης Τσιόδρας  με 77% και Νίκος Χαρδαλιάς με 68,7% κέρδισαν το χειροκρότημα και των σεβασμό των Ελλήνων

Τέλος το -πολιτικά- αισιόδοξο μήνυμα της έρευνας είναι ότι το 45,2% των ερωτηθέντων αξιολογεί θετικά και την στάση που κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά την πανδημία, ενώ το λυπηρό είναι ότι το 47% θεωρεί ότι η προσωπική του οικονομική κατάσταση θα επιδεινωθεί λόγω της πανδημίας στο μέλλον.

Αναλυτικά:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This