«Νταής» μάθαινε στην 12χρονη κόρη του σκοποβολή και τραυμάτισε τον γείτονα 

Must Read

Ακριβά θα πληρώσει τις «μαγκιές» του ένας πατέρας στην Κρήτη που θέλησε να μάθει το 12χρονο κοριτσάκι του να πυροβολεί με αεροβόλο όπλο!

Το ανήκουστο περιστατικό, συνέβη το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, όταν ένας ασυνείδητος πατέρας έβαλε έναν αυτοσχέδιο στόχο στον φράχτη του κήπου του, ο οποίος τον χώριζε με το γειτονικό σπίτι.

Αφού λοιπόν έκανε τα απαραίτητα μαθήματα στο 12χρονο παιδί, την άφησε να κάνει εξάσκηση στον στόχο με αποτέλεσμα να τραυματίσει στο πόδι τον γείτονα που βρισκόταν στον διπλανό κήπο και έκανε εργασίες.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 63χρονος γείτονας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι, κατήγγειλε ο περιστατικό στις αστυνομικές αρχές που συνέλαβαν τον 47χρονο πατέρα που έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια του ίδιου του παιδιού του και όσων βρίσκονταν τριγύρω.

Ο 47χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις δικαστικές αρχές τόσο για τον πρόκληση σωματικής βλάβης στον γείτονα του, αλλά και για έκθεση ανηλίκου κίνδυνου. 

Φωτό: Αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This