Πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις

Must Read

Την εκτίμηση για το πότε θα ξεκινήσουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις, εξέφρασε η Νίκη Κεραμέως το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα.

Το φλέγον θέμα της ημερομηνίας των πανελλαδικών εξετάσεων που κρατά σε άγχος και αβεβαιότητα του μαθητές της Γ’ Λυκείου, αναμένεται να λυθεί σύντομα, με τις ανακοινώσεις να έρχονται το άμεσο διάστημα.

Η υπουργός Παιδείας τόνισε πως τα στοιχεία μέχρι στιγμής είναι αισιόδοξα με τους ειδικούς να αναλύουν τα δεδομένα που συλλέγουν ώστε να δώσουν κατευθυντήριες κινήσεις για την επόμενη ημέρα.

Μέσα Ιουνίου

«Οι Πανελλαδικές είναι βασική μας προτεραιότητα. Σταθερή μας επιδίωξη είναι να γίνουν και να γίνουν όσο πιο κοντά στις κανονικές ημερομηνίες δηλαδή να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο και να ολοκληρωθούν μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Εδώ και πολλές εβδομάδες το υπουργείο Παιδείας έχει καταστρώσει σχέδια για τις διάφορες πιθανότητες» είπε χαρακτηριστικά η Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξη στης στο Σκάι.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι το ακαδημαϊκό εξάμηνο δεν θα χαθεί αφού το 96% των προπτυχιακών μαθημάτων γίνονται εξ αποστάσεως, την στιγμή όμως που αρκετά εργαστήρια μαθημάτων σε σχολές θετικών επιστημών, έχουν βρεθεί στον «πάγο», με τους φοιτητές να αγωνιούν. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This