Φρίκη! Ζευγάρι ποστάρει δημόσια στο Facebook συνταγή για φόλες και προτρέπει σε θανάτωση αδέσποτων

Must Read

Συναισθήματα οργής προκάλεσε η δημόσια ανάρτηση ενός ζευγαριού στο Facebook οι οποίοι δημοσίευσαν στον προσωπικό τους λογαριασμό συνταγή για φόλες και προτρέπουν στη θανάτωση αδέσποτων ζώων.

Χρήστες του Facebook που εντόπισαν την απάνθρωπη και εγκληματική ανάρτηση απευθύνθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο χρήστης χρησιμοποιεί απόσπασμα της δήλωσης του Δημοτικού Συμβούλου Ηλία Ζάχαρη την οποία συνόδευσαν με συνταγή για φόλες ως «λύση» στο πρόβλημα.

Ολόκληρη η ανάρτηση τους

 

Η δήλωση του δημοτικού συμβούλου Ηλία Ζάχαρη

Ο Ηλίας Ζάχαρης δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Νεάπολης Συκεών, τονίζει ότι θα πρέπει όλοι οι δημότες να κινητοποιηθούν ώστε να σιτίζονται τα πεινασμένα αδέσποτα ως λύση στην επιθέσεις.

«Δυστυχώς χθες, μία ημέρα πριν από τη σημερινή παγκόσμια ημέρα των αδέσποτων ζώων, είχαμε το δεύτερο μέσα σε λίγες ημέρες κρούσμα επίθεσης αδέσποτων σκύλων σε κάτοικο του Δήμου Νεάπολης Συκεών, σε κεντρικότατο σημείο του Δήμου μας, κοντά στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου, τον Μητροπολιτικό Ναό της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Μάλιστα, το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του χορηγήθηκε αντιλυσσικό εμβόλιο καθώς, όπως προκύπτει από τις ιατρικές γνωματεύσεις τις οποίες έχουμε στη διάθεση μας, κρίθηκε ότι από την περιγραφή του προκύπτει ισχυρή υποψία λύσσας στο εμπλεκόμενο ζώο” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του.

Και συμπληρώνει: «Η ανάγκη λήψης των προβλεπόμενων μέτρων, τα οποία είναι συγκεκριμένα, είναι προφανής. Είμαστε στη διάθεση της διοίκησης να τους ενημερώσουμε. Η σωματική ακεραιότητα των κατοίκων του δήμου μας είναι αδιαπραγμάτευτη, ειδικά την εποχή του κορωνοϊού, στην οποία το Εθνικό Σύστημα Υγείας δεν πρέπει να επιβαρύνεται για κανέναν λόγο. Σε κάθε περίπτωση πρέπει όλοι μας να κινητοποιηθούμε έτσι ώστε στις δύσκολες ημέρες που περνάμε να μην μένουν χωρίς τροφή τα αδέσποτα του Δήμου μας. Ο δήμος πρέπει να συντονίσει τον εθελοντισμό και να διακινήσει τη βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων, η οποία είναι και ένδειξη ανθρωπιάς, αλλά και ένα σοβαρό προληπτικό μέτρο για την ασφάλεια. Θα είμαστε στο πλευρό κάθε χρήσιμης πρωτοβουλίας» καταλήγει ο κ. Ζάχαρης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This