Σάββατο 12/6/2021

Συγκλόνισε η κόρη του Καλομοίρη στον επικήδειο που θρήνησε και τα δύο θύματα

Υπό κλίμα οδύνης τα Ανώγεια αποχαιρέτησαν το πρωί της Δευτέρας, μια ημέρα μετά την κηδεία του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, τον 63 χρονο Λευτέρη Καλομοίρη, που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό του Σαββάτου. 

Το χωριό που χθες έδωσε το παρόν στην κηδεία του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, παρευρέθηκε σύσσωμο και στην κηδεία του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, χωρίς να κάνει κανένα διαχωρισμό στο δράμα των δύο οικογενειών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν ισχυρές στο σημείο, ενώ την ίδια ώρα, ο γιος του νεκρού Λ. Καλομοίρη οδηγούνταν στον Εισαγγελέα.

Η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στον επικήδειο που εκφώνησε για τον πατέρα της στην εκκλησία της Παναγίας στο Περαχώρι Ανωγείων, συγκίνησε το πλήθος και έδωσε ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς, θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα. 

Εκτός από τον αγαπημένο πατέρα της, η κόρη του Λ. Καλομοίρη αποχαιρέτησε και τον νεκρό Γιώργο Ξυλούρη, που με τα έως τώρα στοιχεία, φαίνεται να ήταν ο δολοφόνος του πατέρα της.

«Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό», είπε, καλώντας την κοινωνία των Ανωγείων να μείνει ενωμένη ενώ ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αποχαιρετήσουν τον πατέρα της με τις αγαπημένες του μαντινάδες.

Δείτε επίσης:«Ο Μανώλης Καλομοίρης σκότωσε τον πατέρα του και μετά τον γιο μου» λέει ο πατέρας του Γιώργου Ξυλούρη (video)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ