Πέμπτη 17/6/2021

Από σήμερα και έως την Παρασκευή το τρίτο μέρος της ειδικής αποζημίωσης των 800€

Ξεκινά από σήμερα η καταβολή της ειδικής αποζημίωσης των 800 ευρώ  στην Τρίτη «φουρνιά » των δικαιούχων οι οποίοι για κάποιον λόγο καθυστέρησαν να κάνουν την αίτηση στο supportemployees.yeka.gr.

Από σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για το 800αρι σε 160.000 νέους ωφελούμενους οι οποίοι δεν είχαν συμπεριληφθεί στις προηγούμενες ΠΝΠ και είναι ειδικά μισθωτοί τουριστικού – επισιτιστικού κλάδου, ξεναγοί, ηθοποιοί , μουσικοί, λατόμοι, ασβεστοποιοί, δασεργάτες κ.αλ.

Επίσης, παρατείνεται έως την Κυριακή 10 Μαΐου η προθεσμία για 25.000 δικαιούχους που δεν έχουν καταχωρίσει ακόμα ΙΒΑΝ για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση μακροχρόνια ανέργων των 400 ευρώ.

Τέλος να θυμίσουμε ότι το 800αρι τελειώνει μια και αφορούσε αναστολή εργασίας 45 ημερών. Τώρα πλέον όσοι εργαζόμενοι συνεχίσουν να βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, η αποζημίωση για το μήνα Μάιο θα καθορίζεται κατ’ αναλογία των ημερών της παράτασης της αναστολής. Επομένως για τις 30 ημέρες θα είναι 534 ευρώ και για 15 ημέρες 267 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φτωχός συγγενής