Με το που τελείωσε η καραντίνα ξανάρχισαν οι κόντρες στη Βάρκιζα

Must Read

Την πρώτη κιόλας νύχτα που έπαψαν να ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα στην κυκλοφορία βρήκαν ευκαιρία να δώσουν ραντεβού στην περιοχή της Βάρκιζας οι φανατικοί λάτρεις της σειράς ταινιών «Fast and furious», ώστε να κάνουν αυτοσχέδιους αγώνες με τα «φτιαγμένα» αυτοκίνητα και δίκυκλά τους!

Από νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, ύστερα από 42 ημέρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου με τις κλειστές στροφές, τις μεγάλες ευθείες και την περιορισμένη κυκλοφορία, άρχισαν να συγκεντρώνονται νεαροί και οι συνοδοί τους έτοιμοι για κόντρες με τα ακινητοποιημένα για καιρό αυτοκίνητα και τις μηχανές τους.

Στα καθιερωμένα σημεία, στο ύψος του Ribas και στα λιμανάκια, η κίνηση ήταν αυξημένη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, όταν επενέβησαν άνδρες των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ), σε συνεργασία με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής και αστυνομικούς της ΓΑΔΑ, οι οποίοι διέκοψαν τις προετοιμασίες.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τα άτομα τα οποία δεν δικαιολογούσαν την παρουσία τους να αποχωρήσουν, έκαναν 386 ελέγχους σε οδηγούς και οχήματα και βεβαίωσαν 163 παραβάσεις, 31 εκ των οποίων για υπερβολικό θόρυβο, 23 για στέρηση άδειας οδήγησης, 16 για έλλειψη πινακίδων, δύο για επικίνδυνους ελιγμούς, 37 για φιμέ τζάμια, 10 για μη χρήση κράνους, τέσσερις για ΚΤΕΟ, μία για ανασφάλιστο όχημα και 35 για άλλες παραβάσεις του ΚΟΚ. Συνολικά αφαιρέθηκαν 45 διπλώματα, 61 άδειες κυκλοφορίας και 60 ζευγάρια πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ 23 οχήματα μεταφέρθηκαν με γερανό στην Τροχαία. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν και τέσσερις παραβάσεις των μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This