Κόρινθος: «Θέρισε» 14χρονο που είχε βγει για περπάτημα και τον εγκατέλειψε – Συνελήφθη ο οδηγός (video)

Must Read

Ένας 14χρονος που είχε βγει για περπάτημα στην Κόρινθο έχασε τη ζωή του σήμερα το απόγευμα, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και τον εγκατέλειψε. Το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το ατύχημα συνέβη στην οδό Εξαμίλια–Ξύλοκέριζας και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Όπως αναφέρει το Korinthos tv, μετά από εκτεταμένες έρευνες οι αστυνομικοί της Τροχαίας Κορίνθου και οι αξιωματικοί της Δ.Α. Κορινθίας κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον οδηγό που εγκατέλειψε αιμόφυρτο στον δρόμο τον 14χρονο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This