Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις των δύο δυτών που ανέσυραν από τη θάλασσα το άψυχο σώμα της Ελένης Τοπαλούδη (video)

Must Read

Έπειτα από περίπου 18 μήνες σπάνε τη σιωπή τους οι δύτες που εντόπισαν και ανέσυραν από τη θάλασσα το άψυχο σώμα της αδικοχαμένης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη και μοιράζονται τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν, καθώς και τα συναισθήματα που κουβαλούν στην ψυχή τους από εκείνη την τραγική ημέρα.

Ως επαγγελματίες, τα μάτια του Βασίλη Μαντικού και του Κώστα Μπαλάφα έχουν δει πολλά. Όπως λένε στη «Ροδιακή», όμως, η φρικτή εικόνα του άγρια κακοποιημένου σώματος της Ελένης θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη τους.

«Όταν την εντοπίσαμε, ήταν ακόμα ζωντανή» αναφέρουν και περιγράφουν ότι «μια κοπέλα σχεδόν 1,90 την είχαν κατακρεουργήσει»!

«Μας άφησε σημάδια»

Ο Βασίλης Μαντικός περιγράφει πώς βρήκαν το σώμα της κοπέλας στη θαλάσσια περιοχή των Πεύκων: «Από σύμπτωση είχαμε φτάσει νωρίς και οι συνθήκες ήταν τέτοιες που τυχαία μπορέσαμε να τη βρούμε. Αν ο καιρός την έβγαζε έξω από την αγκάλη του κόλπου, δεν θα τη βρίσκαμε ποτέ. Αυτό που είδαμε όταν φτάσαμε κοντά της ήταν φριχτό. Αμέσως καταλάβαμε ότι πρόκειται για έγκλημα. Τη βγάλαμε από τη θάλασσα με λύση ανάγκης, δένοντάς τη, γιατί φοβηθήκαμε ότι θα τη χάναμε. Όταν ο Κώστας τη γύρισε ανάποδα και την είδαμε, μας κόπηκε η αναπνοή».

Και οι δύο δύτες είναι γονείς και τρομάζουν στη θύμηση των φρικιαστικών στιγμών που βίωσε η Ελένη στα χέρια των δύο δολοφόνων, ενώ την ίδια στιγμή τρέμουν στη σκέψη ότι οποιαδήποτε κοπέλα μπορεί να χάσει τη ζωή της με τον ίδιο μαρτυρικό τρόπο.

Παρακολουθώντας από την αρχή τη δίκη για την υπόθεση, οι δύτες θεωρούν πως όποια ποινή και να επιβληθεί στους δράστες από το δικαστήριο «η κοπέλα δεν γυρίζει πίσω. Το σπίτι αυτό έχει κλείσει. Για τους γονείς δεν υπάρχει γιατρειά. Είναι φριχτό το έγκλημα. Όλα τα πριν και τα μετά εξοργίζουν».

Παρά τις σκληρές στιγμές που βίωσαν, αν ο χρόνος γύριζε πίσω, θα συνέδραμαν και πάλι στην υπόθεση. «Δεν τίθεται θέμα. Είμαστε επαγγελματίες» λένε, επαναλαμβάνοντας ωστόσο πως «όλο αυτό μας άφησε σημάδια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This