Παρασκευή 7/5/2021

Κινηματογραφική σύλληψη σε παραλία της Λεμεσού για ηλιοθεραπεία και βουτιές (video)

Τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού δεν έχουν αρθεί ακόμα στην Κύπρο, ενώ υπάρχουν πρόστιμα ακόμα και συλλήψεις για όσους δεν πειθαρχούν.

Οι θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών που θυμίζουν Δεκαπεντάγουστο, οδήγησαν αρκετούς στις παραλίες παρ’όλο που υπάρχει αυστηρός έλεγχος της αστυνομίας και γραμμή καταγγελιών.

Η αστυνομία της Λεμεσού δέχθηκε μια κλήση το απόγευμα της Κυριακής, για δύο λουόμενους που έκαναν ηλιοθεραπεία στην παραλία και δύο αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο.

Μόλις οι λουόμενοι ηλικίας 40 και 32 ετών, αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών βούτηξαν στην θάλασσα και τους κάλεσαν να μπουν στο νερό για να τους συλλάβουν.

Σύμφωνα με το Sigmalive.gr, όταν στον σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις ένας 24χρονος που βρισκόταν έξω από τη θάλασσα άρχισε να φωνάζει στους Αστυνομικούς.

Στη συνέχεια και αφού ο 40χρονος βγήκε από τη θάλασσα, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους Αστυνομικούς και συνελήφθη για εξακρίβωση στοιχείων, ενώ την ίδια ώρα ο 24χρονος επιτέθηκε φραστικά τους αστυνομικούς και προσπάθησε να αποτρέψει αλλά το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και αυτός. Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε από τη θάλασσα και ο 32χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία μιλούσα χυδαία στους αστυνομικούς, ενώ ένα τέταρτο πρόσωπο επενέβη για να αποτρέψει τις συλλήψεις. Τελικά συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα πρόσωπα.

«Οι οδηγίες που είχαν τα μέλη ήταν να προχωρούν σε καταγγελίες που ήταν κατάφορες οι αμέλειες ή που δεν συμμορφώνονται με τις παροτρύνσεις των αστυνομικών. Τα πρόσωπα αυτά προσπάθησαν να αποτρέψουν τους αστυνομικούς με βία και ασκήθηκε ανάλογη βία, καθηκόντως έγιναν τα γεγονότα », ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ