25-5-2020

Μέχρι drones επιστράτευσε η Τροχαία… κόντρα στους «κοντράκηδες» της Βάρκιζα;!

Ακόμη και drones χρησιμοποίησε η Τροχαία Αττικής τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο πλαίσιο της εξόρμησης που πραγματοποίησε για να βάλει τέλος στους αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας!

Με την εικόνα που έπαιρναν από τα αθέατα drones της Υπηρεσίας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών της ΕΛ.ΑΣ. οι άνδρες της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ), σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, πραγματοποίησαν 343 τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων βεβαιώθηκαν 176 παραβάσεις.

Από αυτές, 45 παραβάσεις αφορούσαν υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 29 αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), 27 πρόκληση υπερβολικού θορύβου, δέκα έλλειψη πινακίδων κυκλοφορίας, δέκα δυσδιάκριτες πινακίδες, 14 στέρηση άδειας οδήγησης, εφτά μη χρήση ζώνης ασφαλείας, εφτά μη χρήση προστατευτικού κράνους και έξι στέρηση δελτίου τεχνικού ελέγχου (ΚΤΕΟ).

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν μία παράβαση για επίδειξη ικανότητας, μία για επικίνδυνους ελιγμούς, 14 για άλλες τροχαίες παραβάσεις και πέντε για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος!

Από τους παραβάτες αφαιρέθηκαν 48 άδειες ικανότητας οδήγησης, 45 άδειες κυκλοφορίας και 42 ζευγάρια πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν οκτώ οχήματα και τρία μεταφέρθηκαν με γερανό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατεβάστε το app του newsbreak

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsbreak.gr

FREE
VIEW