«Που ήταν οι αρχές;» – ξεσπούν οι γονείς του 17χρονου που πήδηξε από το φάρο της Ναυπάκτου (video)

Must Read

Η είδηση ότι ένας 17χρονος παραλίγο να χάσει τη ζωή του στη Ναύπακτο έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία. 

Το ανήλικο αγόρι πήδηξε από το φάρο, στο λιμάνι της Ναυπάκτου και προσγειώθηκε με δύναμη στο έδαφος, επειδή έχασε ένα στοίχημα με τους φίλους του.

Σοκαρισμένοι οι γονείς του μετά το ατύχημα, με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαριστούν τους πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν τον γιο τους και κάνουν λόγο για ηχηρή απουσία των τοπικών αρχών και του λιμεναρχείου. 

Διαβάστε την ανάρτησή τους

«Δεν επικροτώ την δράση του παιδιού μου πρόκειται ξεκάθαρα για μια νεανική επιπολαιότητα που τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες και ειδικά στη Ναύπακτο αυτή την εποχή συνηθίζουν να υιοθετούν, ούτε το καταδικάζω όμως, ξέρουμε πως λειτουργούν οι έφηβοι.

Το παιδί μου σώθηκε από βέβαιο θάνατο γιατί ήταν εκεί απλοί πολίτες που έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τους ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για αυτό. Όμως που ήταν οι αρχές; Που ήταν το λιμενικό; Δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί και να εποπτεύει την περιοχη ; Ο δήμος; Που είναι; Τι μέτρα έχει πάρει;

Στο λιμάνι γίνονται έργα και η δημοτικοί αρχή δεν έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Η αστυνομία που ήταν όταν ξέρουμε πως γίνεται συνάθροιση στο λιμάνι μάλιστα εν μέσω κορωνοϊού και δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας; Αυτή λοιπόν καταδικάζω και όχι το παιδί μου. Ο γιος μου σώθηκε γιατί υπήρξαν οι δυο τυχαίοι πολίτες να τον βοηθήσουν… άλλως δεν θελα ούτε να σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο.

Οι αρχές υπήρξαν άφαντες σε μια περίπτωση ζωής και θανάτου χωρίς κανένα σχεδιασμό χωράς να μεριμνούν για την υγεία και το καλό των πολιτών. Εύχομαι από εδώ και πέρα να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα και να είμαστε οι τελευταίοι γονείς που έζησαν αυτή την περιπέτεια και αυτόν τον πόνο. Με εκτίμηση και σεβασμέ προς όλους σας για τις ευχές σας για την γρήγορη ανάρρωση του Βασίλη μας», έγραψαν οι γονείς του 17χρονου Βασίλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This