Πέθανε από κορωνοϊό ο μπάτλερ του Λευκού Οίκου, που υπηρέτησε 10 προέδρους

Must Read

Ο κορωνοϊός θα αποτελεί για πολύ καιρό ακόμα το πρώτο θέμα παγκοσμίως, ενώ οι παράξενες στιγμές με επίκεντρο τον Covid-19 είναι καθημερινό φαινόμενο ανά τον κόσμο.

  • Ο μπάτλερ του Λευκού Οίκου, ο οποίος υπηρέτησε 10 προέδρους των ΗΠΑ, από τον Τζον Κένεντι τη δεκαετία του ’60 μέχρι τον Μπαράκ Ομπάμα έως το 2012, έφυγε από τη ζωή λόγω του Covid-19. Ο Γουίλσον Ρούσβελτ Τζέρμαν (φωτό με το ζεύγος Ομπάμα) πέθανε την Παρασκευή στα 91 του, σύμφωνα με το Fox 5.
  • Το αντισηπτικό χεριών μπορεί ακόμη και να εκραγεί αν μείνει μέσα στο αμάξι, στη ζέστη, προειδοποιεί ο καθηγητής του Florida Gold Coast University Γκρεγκ Μπόις. Εξηγεί ότι λόγω της υψηλής θερμοκρασίας το αλκοόλ που περιέχει μπορεί να εξατμιστεί απότομα, προκαλώντας έκρηξη.
  • Μπίπερ της κοινωνικής απόστασης δημιούργησαν εφευρέτες της Pathfindr στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ειδικές, φορητές συσκευές που σημαίνουν συναγερμό όταν ο χρήστης πλησιάζει κάποιον περισσότερο από τα δύο μέτρα.
  • Πολυτελή πακέτα επιβίωσης από την πανδημία αποκλειστικά για πλουσίους, καθώς το κόστος τους μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 4.450 ευρώ, πουλάει η εταιρία Judy. Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Abc, εκτός από μάσκες πολυτελείας, kit πρώτων βοηθειών και νερό, περιέχει γυαλιά για νυχτερινή όραση και… σοκολάτα πολυτελείας.
  • Περισσότεροι από 5.000.000 Αμερικανοί θα έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό μέχρι τον Ιούλιο και τουλάχιστον 290.000 θα πεθάνουν, σύμφωνα με υπολογιστικό μοντέλο του University Of Pennsylvania, σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι κοινωνικές αποστάσεις κατά το άνοιγμα των οικονομιών των πολιτειών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This