Τι τρέχει με την υγεία του Ερντογάν; – Το δημοσίευμα για τη μάχη του με τον καρκίνο και τις κρίσεις επιληψίας

Must Read

Φωτιές ανάβει στην Τουρκία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο ένα δημοσίευμα του Nordic Monitor, σύμφωνα με το οποίο ο Ταγίπ Ερντογάν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, ο ερευνητικός ιστότοπος αναφέρει πως ο Τούρκος πρόεδρος –για την υγεία του οποίου  ακούγονται πολλά εδώ και χρόνια από τότε που είχε λιποθυμήσει κατά τη διάρκεια προσευχής του σε τζαμί της Κωνσταντινούπολης για το Ραμαζάνι- έχει καρκίνο στο παχύ έντερο και βαριά επιληψία.

Μάλιστα, το Nordic Monitor υποστηρίζει πως στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ο Ερντογάν είχε παράπονα για πεπτικά προβλήματα και μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε πως έχει καρκίνο στο τρίτο στάδιο. Έκανε χημειοθεραπείες και στα τέλη Νοεμβρίου του 2011 ο Ερντογάν μπήκε πάλι σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης για να κάνει μια σοβαρή επέμβαση, από ομάδα εννέα χειρουργών με επικεφαλής τον Μπούργκα και τον βοηθό του, τον δρα Μπαλίκ.

Οι κρίσεις επιληψίας

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα υγείας του Τούρκου προέδρου. Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα πως πάσχει και από επιληψία και μάλιστα στις 17 Οκτωβρίου του 2006 έπαθε μια μεγάλη κρίση και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Güven.

Τότε είχε υποβληθεί σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου υπό άκρα μυστικότητα, καθώς είχε δοθεί εντολή να απομακρυνθούν νοσοκόμοι και διοικητικό προσωπικό και να μην διαρρεύσει τίποτε.

Πατήστε εδώ για να δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα του Nordic Monitor

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This