8-7-2020

Πανέτοιμος για το Πανεπιστήμιο του Λας Βέγκας 13χρονος-ιδιοφυΐα που ήδη έχει πάρει τέσσερα πτυχία!

Αφού έβαλε τα… γυαλιά στους ενήλικες συμμαθητές του, καθώς έγινε ο μικρότερος σε ηλικία μαθητής που αποφοιτά από κολέγιο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ, πλέον ο 13χρονος Τζακ Ρίκο έβαλε πλώρη για το Λας Βέγκας!

Όχι, όμως, για να γιορτάσει την επιτυχία του στον «παράδεισο» του τζόγου, αλλά για να φοιτήσει στο University of Nevada, και μάλιστα με πλήρη υποτροφία.

Ο μικρός κατέπληξε τους καθηγητές του με την ιδιοφυΐα του, φεύγοντας από το Fullerton College της Νότιας Καλιφόρνιας με τέσσερα πτυχία, στην Ιστορία, τις κοινωνικές επιστήμες, στην κοινωνική συμπεριφορά και την αυτοβελτίωση, καθώς και στις τέχνες. Μάλιστα, έχει λάβει το μέγιστο των βαθμών σε καθένα από αυτά.

Τώρα, ο Ρίκο σχεδιάζει να μετακομίσει κοντά στο Λας Βέγκας για να φοιτήσει στο University of Nevada, προκειμένου να εμβαθύνει τις γνώσεις του στην Ιστορία.

Μιλώντας στη «Las Vegas Review Journal», ο 13χρονος παραδέχθηκε ότι τα μαθήματα στο κολέγιο του προκαλούσαν στρες, αλλά ήταν αποφασισμένος να τα καταφέρει. Δήλωσε χαρούμενος στο CNN, όπου έγινε η τελετή αποφοίτησής του από το κολέγιο, αφού προ μηνός είχε αναβληθεί, λόγω της πανδημίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ