Η Νέα Υόρκη με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη (Κατσιματίδη)… προκοπή θα κάνει!

Must Read

Έτοιμος να κατέβει στις εκλογές το 2021, με σκοπό να διεκδικήσει τη δημαρχία της Νέας Υόρκης, είναι ο ομογενής δισεκατομμυριούχος Τζον Κατσιματίδης!

Ο 71χρονος ιδιοκτήτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Gristedes, εταιριών παραγωγής ενέργειας και του ραδιοφωνικού σταθμού 77 WABC, ανακοίνωσε τη δημιουργία διερευνητικής επιτροπής για να θέσει υποψηφιότητα.

Ο Κατσιματίδης διεκδίκησε για πρώτη φορά το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για να είναι υποψήφιος δήμαρχος του κόμματος το 2013, όμως έχασε με μικρή διαφορά στις εσωτερικές εκλογές από τον Τζόι Λότα. Στις εκλογές ο Λότα έχασε από τον Δημοκρατικό Μπιλ ντε Μπλάζιο, ο οποίος επανεξελέγη δήμαρχος της Νέας Υόρκης το 2017.

«Θέλω να φτιάξω έναν συνασπισμό από Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς, Φιλελευθέρους και Συντηρητικούς», ανακοίνωσε χθες ο ομογενής, διευκρινίζοντας, όμως, ότι αυτή τη φορά ιδεολογικά νιώθει πιο κοντά στους Δημοκρατικούς. «Την τελευταία φορά κατέβηκα υποψήφιος ως Ρεπουμπλικάνος και Φιλελεύθερος, όμως όταν γνώρισα τον Μπιλ Κλίντον, δεν ντράπηκα να παραδεχτώ ότι εμπνέομαι από τον Κλίντον», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη «New York Post».

Όπως εκτιμά η αμερικανική εφημερίδα, ο Κατσιματίδης θα είναι αουτσάιντερ στις επερχόμενες εκλογές, καθώς το χρίσμα των Δημοκρατικών διεκδικούν ισχυροί αντίπαλοι, όπως ο πρόεδρος της περιφέρειας του Μπρούκλιν.

Η θυγατέρα προτάσσει τα στήθη της

Τα μικροσκοπικά μπικίνι, που αναδεικνύουν το πλούσιο στήθος της, έχει σαν σήμα κατατεθέν η κόρη του Τζον Κατσιματίδης, Άντρια, και μάλιστα δεν διστάζει να τα υπερασπιστεί δημόσια!

Η 29χρονη Άντρια Κατσιματίδης αυτοπεριγράφεται στο προφίλ της στο Instagram ως «κληρονόμος δισεκατομμυριούχου, επιχειρηματική σεξοβόμβα, μέλος της υψηλής κοινωνίας, γεννημένη στη Νέα Υόρκη, φιλάνθρωπος, ποδοσφαιρίστρια», αλλά και «επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Μανχάταν», καθώς εξελέγη πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης το 2017.

Ο λογαριασμός της, που είναι γεμάτος με φωτογραφίες της στις οποίες φοράει μπικίνι που με… δυσκολία καλύπτει το στήθος της, έφτασε να προκαλέσει πολιτική κόντρα ανάμεσα στους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικανούς. Μάλιστα, η ίδια αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη για να υπερασπιστεί τα στήθη της και το δικαίωμά της να τα αναδεικνύει.

Ο πατέρας της τη λατρεύει τόσο πολύ, που έφτασε στο σημείο, όπως ομολόγησε στη «New York Times», να χρησιμοποιήσει πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης για να ανακαλύψει ποιος ήταν ο… άγνωστος άνδρας με τον οποίο την είδε να έχει βγει ραντεβού, στο ίδιο εστιατόριο που έτρωγε εκείνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This