Ξανά σε καραντίνα τα Σκόπια! Αλματώδης αύξηση κρουσμάτων το τελευταίο 24ωρο

Must Read

Σε καραντίνα μπαίνουν εκ νέου τα Σκόπια, καθώς σήμερα καταγράφηκε η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση κρουσμάτων του κορωνοϊού, από τότε που ξεκίνησε η επιδημία!

Συγκεκριμένα, μέσα σε 24 ώρες, οι υγειονομικές αρχές των Σκοπίων κατέγραψαν 120 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα να ανέρχεται πλέον στα 2.611. Μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά (67) καταγράφονται στην πρωτεύουσα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ολόκληρη χώρα να μπει εκ νέου σε τριήμερη καραντίνα.

Επιπλέον, δύο άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από το νέο κορωνοϊό κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας στους 147 τον αριθμό των θυμάτων από τη νόσο στη γειτονική χώρα.

Σε τριήμερη καραντίνα από σήμερα

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, με απόφαση της κυβέρνησης από σήμερα, 4 Ιουνίου, στις 21:00, μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, στις 05:00, απαγορεύεται πλήρως η κυκλοφορία των πολιτών σε όλους τους δήμους της πρωτεύουσας και σε άλλες πόλεις, όπως οι Τέτοβο, Κουμάνοβο και Στιπ, όπου έχει καταγραφεί μεγάλος αριθμός νέων κρουσμάτων.

Σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις, η κυκλοφορία των πολιτών απαγορεύεται από σήμερα στις 21:00 μέχρι και αύριο στις 05:00, ενώ την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά στις 16:00 και θα διαρκεί μέχρι τις 05:00 την επομένη ημέρα.

Η Παρασκευή πριν από την γιορτή της Πεντηκοστής κηρύχθηκε αργία για όλους τους πολίτες, ενώ στη διάρκεια του ερχόμενου τριημέρου απαγορεύτηκε η επίσκεψη σε νεκροταφεία σε όλη την επικράτεια, με εξαίρεση τις τελετές ταφής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This