Δωρεά-μαμούθ από τον Μάικλ Τζόρνταν: Δίνει 100.000.000$ για τον αγώνα κατά του ρατσισμού

Must Read

Ένας από του θρύλους του ΝΒΑ ο Μάικλ Τζόρνταν ανακοίνωσε τη δωρεά 100.000.000 δολαρίων σε οργανώσεις που μάχονται για τη φυλετική ισότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη.

«Οι ζωές των μαύρων μετρούν! Μέχρι να εξαλειφθεί πλήρως ο ριζωμένος ρατσισμός που επιτρέπει στα θεσμικά όργανα της χώρας μας να αποτυγχάνουν, θα παραμείνουμε δεσμευμένοι στην προστασία και τη βελτίωση της ζωής των μαύρων» δήλωσε με ανακοίνωσή του ο Τζόρνταν.

Τόνισε δε ότι τα χρήματα θα δοθούν σε βάθος 10 ετών με στόχο τη «διασφάλιση της φυλετικής ισότητας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της μεγαλύτερης πρόσβασης στην εκπαίδευση».

Ο 57χρονος παλαίμαχος μπασκετμπολίστας είναι ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς και μέρος των χρημάτων θα διατεθούν από το «Jordan Brand», την επιχείρηση με την επωνυμία του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This