Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Μιμούμενοι τον Ιησού, λευκοί αστυνομικοί έπλυναν τα πόδια μαύρων παστόρων στη Βόρεια Καρολίνα, για εξιλέωση (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Λευκοί αστυνομικοί, αλλά και μέλη της κοινότητας στη Βόρεια Καρολίνα, μαζεύτηκαν για να πλύνουν τα πόδια των ηγετών της μαύρης κοινότητας, θέλοντας να μιμηθούν το παράδειγμα του Ιησού που έπλυνε τα πόδια των μαθητών του!

Όσοι συμμετείχαν το περασμένο Σάββατο στην πορεία ενότητας στο Κάρι, με τη διοργάνωση της ιερέως Φέιθ Γοκόμα της τοπικής εκκλησίας Legacy Church Center, αφού προηγουμένως κράτησαν οκτώ λεπτά και 46 δευτερόλεπτα σιωπή για να συμβολίσουν το διάστημα όπου ο αστυνομικός πίεζε με το γόνατο του τον λαιμό του Φλόιντ, προσευχήθηκαν για την χώρα.

Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης έκαναν και την τελετή του πλυσίματος των παιδιών, κατά την οποία τουλάχιστον τρεις λευκοί αστυνομικοί και τρεις άλλοι λευκοί παριστάμενοι έπλυναν τα πόδια των μαύρων παστόρων.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγιναν viral, ενώ πολλοί σχολίασαν ότι αυτή η χειρονομία ήταν θεραπευτική για τη διχασμένη κοινωνία των ΗΠΑ.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ