Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Ραγδαίες εξελίξεις στη Λιβύη – ο αναπληρωτής πρωθυπουργός αμφισβητεί τον Σαράτζ

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σοβαρότατη εξέλιξη πριν από λίγο στην Λιβύη. Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Abdulsalam Kajmaan, Απέστειλε επίσημη επιστολή σε όλα τα ιδρύματα του λιβυκού κράτους που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης Σαράτζ, να μην υπακούουν στις εντολές του Σαράτζ! Χαρακτηρίζοντας μάλιστα άκυρες όλες τις αποφάσεις και τις εντολές της κυβέρνησης που ο ίδιος όμως υπηρετεί ως αναπληρωτής πρωθυπουργός.

Εγκαταλείπει τον Σαράτζ το δεξί του χέρι!

Η εξέλιξη αυτή είναι πρωτοφανής, διότι δεν έχει υποκίνηση από τον Χαφτάρ, που θα ήταν και το αναμενόμενο. Προέρχεται από τα σπλάχνα του καθεστώτος Σαράτζ, καθώς ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Abdulsalam Kajmaan, είναι επίσης το δεξί χέρι του τουρκόφιλου προέδρου, από το 2016! Ενώ προέρχεται από πολιτικό σχηματισμό φίλα προσκείμενο στην μουσουλμανική αδελφότητα, που παραδοσιακά στηρίζει το καθεστώς καθώς και τις τουρκικές επιδιώξεις σε όλη την βόρεια Αφρική.

Μετά την κοινοποίηση της επιστολής, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Λιβύης, γίνεται λόγος για κατάρρευση της κυβέρνησης Σαράτζ. Μένει να δούμε ποια τα κίνητρα του Abdulsalam Kajmaan και αν όντως θέλει να ανατρέψει το καθεστώς.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ