9-7-2020

Γιατρός στην Ουαλία κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και κτηνοβασίας!

Να περάσει μεγάλο μέρος από το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή κινδυνεύει νεαρός γιατρός στην Ουαλία, ο οποίος ομολόγησε ότι έλαβε στο κινητό του μέσω του WhatsApp ακραίες φωτογραφίες με κτηνοβασία, καθώς και άσεμνες φωτογραφίες εννιάχρονου αγοριού!

Ο 28χρονος Μοχσάν Ανσουάρ, από το χωριό Λάντγκφαν της βόρειας Ουαλίας, εμφανίστηκε την Τετάρτη στο δικαστήριο της Κερνάρφον κατηγορούμενος για κατοχή και για διακίνηση παιδοπορνογραφικού υλικού, φωτογραφιών με κτηνοβασία, ενώ στο κινητό του βρέθηκε και πορνό με άνδρες. Ο Ανσουάρ ομολόγησε την κατοχή τους για την περίοδο από τον Οκτώβριο 2018 μέχρι τον Ιανουάριο 2019, αλλά αρνήθηκε τη διακίνηση. Υποστήριξε, δε, ότι δεν είδε καν τις φωτογραφίες, λέγοντας ότι δεν άνοιξε ποτέ τα μηνύματα που έλαβε.

Η δικαστής Γουίλιαμς, όμως, αποφάσισε να τον παραπέμψει σε δίκη, καθώς η αστυνομία προσκόμισε συνομιλίες του στο WhatsApp, στο οποίο ο 28χρονος έκανε αναφορά στις διεστραμμένες φωτογραφίες και σε βίντεο. Κάποια στιγμή, ο Ανσουάρ αναρωτήθηκε στο chat αν ήταν πρέπον για εκείνον να δει το υλικό μέσα στην πτέρυγα του νοσοκομείου όπου εργάζεται.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ