Γιατρός στην Ουαλία κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας και κτηνοβασίας!

Must Read

Να περάσει μεγάλο μέρος από το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή κινδυνεύει νεαρός γιατρός στην Ουαλία, ο οποίος ομολόγησε ότι έλαβε στο κινητό του μέσω του WhatsApp ακραίες φωτογραφίες με κτηνοβασία, καθώς και άσεμνες φωτογραφίες εννιάχρονου αγοριού!

Ο 28χρονος Μοχσάν Ανσουάρ, από το χωριό Λάντγκφαν της βόρειας Ουαλίας, εμφανίστηκε την Τετάρτη στο δικαστήριο της Κερνάρφον κατηγορούμενος για κατοχή και για διακίνηση παιδοπορνογραφικού υλικού, φωτογραφιών με κτηνοβασία, ενώ στο κινητό του βρέθηκε και πορνό με άνδρες. Ο Ανσουάρ ομολόγησε την κατοχή τους για την περίοδο από τον Οκτώβριο 2018 μέχρι τον Ιανουάριο 2019, αλλά αρνήθηκε τη διακίνηση. Υποστήριξε, δε, ότι δεν είδε καν τις φωτογραφίες, λέγοντας ότι δεν άνοιξε ποτέ τα μηνύματα που έλαβε.

Η δικαστής Γουίλιαμς, όμως, αποφάσισε να τον παραπέμψει σε δίκη, καθώς η αστυνομία προσκόμισε συνομιλίες του στο WhatsApp, στο οποίο ο 28χρονος έκανε αναφορά στις διεστραμμένες φωτογραφίες και σε βίντεο. Κάποια στιγμή, ο Ανσουάρ αναρωτήθηκε στο chat αν ήταν πρέπον για εκείνον να δει το υλικό μέσα στην πτέρυγα του νοσοκομείου όπου εργάζεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This