3-7-2020

Απάνθρωποι γονείς άφησαν ολομόναχα σπίτι τα δίδυμα βρέφη τους και έφυγαν τετραήμερο, για να ξεσκάσουν από την… καραντίνα!

Αποστεωμένα βρέθηκαν δίδυμα 16 εβδομάδων στο σπίτι τους στη Ρωσία, με το ένα να χάνει τη μάχη για τη ζωή και το άλλο να μάχεται απεγνωσμένα για τη δική του, καθώς είχαν την ατυχία να γεννηθούν από γονείς που, αντί να τα προσέχουν, προτίμησαν να ξεφαντώσουν μακριά τους για ένα… ολόκληρο τετραήμερο!

Τα παιδιά τα βρήκε σε κακό χάλι η γιαγιά τους στην περιοχή Καμτσάτκα, με το άτυχο αγοράκι να πεθαίνει, αφού πρώτα έπεσε σε κώμα και το κοριτσάκι να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Η 23χρονη «μητέρα» τους, Μαργκαρίτα Γιανάγιεβα, φέρεται ότι είχε πει ψέματα στους φίλους της ότι τα μωρά της βρίσκονταν στο νοσοκομείο με κορωνοϊό, για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι ήταν επί τέσσερις μέρες συνέχεια έξω με τον 35χρονο σύντροφό της, Αλεξέι.

«Τέσσερις μέρες δεν τάιζαν τα παιδιά και δεν είχαν κανονίσει να τα φροντίζει κάποιος άλλος», δήλωσε πηγή της αστυνομίας. Η γιαγιά αποφάσισε να πάει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει, καθώς ανησύχησε επειδή δεν έβρισκε το ζευγάρι στο τηλέφωνο παρότι η περιοχή βρισκόταν σε συνθήκες καραντίνας.

Μόλις αντίκρισε την κατάσταση των εγγονιών της, πήρε αμέσως τηλέφωνο την αστυνομία. Το ζευγάρι αντιμετωπίζει, πλέον, ποινή φυλάκισης 20 ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ