Απάνθρωποι γονείς άφησαν ολομόναχα σπίτι τα δίδυμα βρέφη τους και έφυγαν τετραήμερο, για να ξεσκάσουν από την… καραντίνα!

Must Read

Αποστεωμένα βρέθηκαν δίδυμα 16 εβδομάδων στο σπίτι τους στη Ρωσία, με το ένα να χάνει τη μάχη για τη ζωή και το άλλο να μάχεται απεγνωσμένα για τη δική του, καθώς είχαν την ατυχία να γεννηθούν από γονείς που, αντί να τα προσέχουν, προτίμησαν να ξεφαντώσουν μακριά τους για ένα… ολόκληρο τετραήμερο!

Τα παιδιά τα βρήκε σε κακό χάλι η γιαγιά τους στην περιοχή Καμτσάτκα, με το άτυχο αγοράκι να πεθαίνει, αφού πρώτα έπεσε σε κώμα και το κοριτσάκι να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Η 23χρονη «μητέρα» τους, Μαργκαρίτα Γιανάγιεβα, φέρεται ότι είχε πει ψέματα στους φίλους της ότι τα μωρά της βρίσκονταν στο νοσοκομείο με κορωνοϊό, για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι ήταν επί τέσσερις μέρες συνέχεια έξω με τον 35χρονο σύντροφό της, Αλεξέι.

«Τέσσερις μέρες δεν τάιζαν τα παιδιά και δεν είχαν κανονίσει να τα φροντίζει κάποιος άλλος», δήλωσε πηγή της αστυνομίας. Η γιαγιά αποφάσισε να πάει στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει, καθώς ανησύχησε επειδή δεν έβρισκε το ζευγάρι στο τηλέφωνο παρότι η περιοχή βρισκόταν σε συνθήκες καραντίνας.

Μόλις αντίκρισε την κατάσταση των εγγονιών της, πήρε αμέσως τηλέφωνο την αστυνομία. Το ζευγάρι αντιμετωπίζει, πλέον, ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This