Ρωσίδα star του Instagram περιμένει παιδί από τον -κατά 15 χρόνια νεότερο- θετό γιο της!

Must Read

Παιδί από τον 20χρονο θετό γιο της περιμένει η 35χρονη Ρωσίδα influencer, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι τον αρραβωνιάστηκε, αφού πρώτα πήρε διαζύγιο από τον πατέρα του.

Η Μαρίνα Μπαλμάσεβα, μάλιστα, παραδέχτηκε ότι παντρεύεται τον κατά 15 χρόνια μικρότερό της Βλαντιμίρ εξαιτίας της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, η 35χρονη σταρ του Instagram με τους περισσότερους από 200.000 followers ανάρτησε βίντεο, στο οποίο αποκαλύπτει στον θετό της γιο Βλαντιμίρ ότι κυοφορεί το παιδί του! Δίνοντάς του ένα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο είναι θετικό, η Μπαλμάσεβα του λέει ότι είναι τεσσάρων εβδομάδων έγκυος.

«Κουράστηκα να κρύβομαι… Τα πάντα είναι δυνατά σε αυτόν τον κόσμο. Ναι, είμαστε έγκυος τεσσάρων εβδομάδων. Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να παντρευτούμε», έγραψε στο σχόλιο που συνόδευε το βίντεο.

Η Μπαλμάσεβα μεγάλωσε τον Βλαντιμίρ μαζί με τα άλλα τέσσερα παιδιά του τότε συζύγου της, Αλεξέι, από τον οποίο πήρε πρόσφατα διαζύγιο, έπειτα από 10 χρόνια γάμου. Προ μηνός, η 35χρονη προκάλεσε σάλο, αναρτώντας στο Instagram φωτογραφία της με τον Βλαντιμίρ όταν ήταν επτά ετών, συνοδεύοντάς την με το σχόλιο ότι «ποτέ δεν ξέρεις πώς σ’ τα φέρνει η ζωή», ανακοινώνοντας παράλληλα τον αρραβώνα τους.

Με τη συγκεκριμένη επιλογή της, πάντως, δεν συμφώνησαν όλοι οι followers της και μέσα σε 30 ημέρες… έχασε 9.000 followers!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This