Κούρδος διαδηλωτής «πετάχτηκε» μπροστά στην Jaguar του Μπόρις Τζόνσον και προκάλεσε τροχαίο! (video)

Must Read

Κούρδος διαδηλωτής αποφασίζει να «πεταχτεί» μπροστά στην αυτοκινητοπομπή του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ατύχημα!

Κάθε μέρα όλο και κάτι απίθανο συμβαίνει στη Μεγάλη Βρετανία και στον πρωθυπουργό της, δίνοντας άφθονη… τροφή στα τοπικά και τα διεθνή ΜΜΕ. Όπως, για παράδειγμα, αυτό που συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης, ακριβώς τη στιγμή που ο Μπόρις Τζόνσον έφευγε με την αυτοκινητοπομπή του από το Κοινοβούλιο.

Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο που ακολουθεί, ο άνδρας φαίνεται στο βάθος να τρέχει προς την πανάκριβη Jaguar που μετέφερε τον πρωθυπουργό, αναγκάζοντας τους άνδρες ασφαλείας και τους αστυνομικούς να σπεύσουν να τον «μαζέψουν», ενώ, την ίδια στιγμή, ο σοφέρ της Jaguar αναγκάζεται να φρενάρει απότομα, με αποτέλεσμα το όχημα που ακολουθούσε να… πέσει πάνω τους!

  • Δείτε τη στιγμή του τροχαίου:

https://twitter.com/jakeparr17/status/1273253916927459328

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This