Μυστήριο με τη δολοφονία ομοφυλοφίλων γυναικών σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη

Must Read

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου δύο ομοφυλόφιλων γυναικών, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές μέσα σε λίμνη αίματος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, με μαχαιριές από σουγιά στο σώμα τους, έπειτα από καβγά για μια φωτογραφία με μπικίνι.

Το περασμένο Σάββατο η οικογένεια της 24χρονης Ράτρι Σρίγουιμπον διοργάνωσε πάρτι σε τουριστικό θέρετρο στην Πατάγια της Ταϊλάνδης και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν το κορίτσι της, η 29χρονη Πατσάναν Τσανπράπατ. Όταν η Ράτρι ανάρτησε στα social media φωτογραφία της με πράσινο μπικίνι, μια φίλη του ζευγαριού, ομοφυλόφιλη κι εκείνη, τής έκανε ένα κομπλιμέντο. Ακολούθησε οργισμένο σχόλιο της Πατσάναν και ξέσπασε… διαδικτυακός καβγάς!

Ταϊλάνδη ομοφυλόφιλες

Την επόμενη ημέρα, ο αδελφός της 24χρονης βρήκε τις δύο γυναίκες νεκρές στο δωμάτιό τους, με τραύματα από σουγιά, ο οποίος εντοπίστηκε κάτω από το πτώμα της Πατσάναν. Οι ντετέκτιβ πιστεύουν ότι οι δύο γυναίκες καβγάδισαν πάλι στο δωμάτιο για τη φωτογραφία και προσπαθούν να καταλάβουν αν πρόκειται για φόνο που ακολουθήθηκε από αυτοκτονία ή αν οι δύο γυναίκες αλληλομαχαιρώθηκαν.

Ταϊλάνδη ομοφυλόφιλες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This