Παρασκευή, 23 Απρ 2021

Η Αιγυπτος στα χνάρια του Πούτιν: Εκτέλεση του ισλαμιστή που κατέσφαξε χριστιανούς κόπτες

ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ! 

Εκτελέστηκε και ο δεύτερος ισλαμιστής τρομοκράτης που είχε οργανώσει τις επιθέσεις στην εκκλησία τον κοπτών στο Κάιρο. Πρόκειται για τον Λίβυο Mohamed Al-Mismari (μικρή φωτό). Και εδώ έχει ιδιαίτερη σημασία να δούμε τον τρόπο με τον οποίο αυτοί οι τρομοκράτες έφτασαν στη δικαιοσύνη. Όπως και το αφεντικό του, ο Hisham Ashmawi (μεγάλη φωτό) που επίσης εκτελέστηκε.

Το κυνήγι τρομοκρατών από τον εθνικό στρατό της Λιβύης

Και οι δύο ισλαμιστές τρομοκράτες μετά τις φρικτές ενέργειές τους, που στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες πολίτες και στρατιώτες, ακόμα και σε μικρά παιδιά, είχαν δραπετεύσει από την Αίγυπτο και είχαν καταφύγει στην Λιβύη. Όπου στην Τρίπολη, πολεμούσαν στο πλευρό των τρομοκρατών που υποστηρίζονται από την Τουρκία και υπερασπίζονται τον φαύλο πρόεδρο Σαράτζ.

Ο εθνικός στρατός της Λιβύης του στρατάρχη Χαφτάρ, δημιούργησε ειδική ομάδα αντιτρομοκρατικής, που δρούσε στα πρότυπα μυστικής υπηρεσίας σε συνεργασία με την Αίγυπτο. Αυτή η ομάδα εντόπισε τους ισλαμιστές τρομοκράτες μέσα στο στόμα του λύκου, στις περιοχές δηλαδή που ελέγχονται από τους τούρκους, τους συνέλαβε και τους απέλασε στην Αίγυπτο. Η συνέχεια είναι γνωστή. Οι τρομοκράτες δικάστηκαν σύμφωνα με τον αιγυπτιακό νόμο και εκτελέστηκαν.

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αλ Σίσι, ακολούθησε το παράδειγμα του προέδρου της Ρωσίας Πούτιν, που κυνήγησε τους τσετσένους ισλαμιστές δολοφόνους στα πέρατα της γης, όπου και πλήρωσαν για τα εγκλήματα τους μέχρις ενός.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ