Ποια είναι η «χαμηλοβλεπούσα μαντάμ» που οργάνωνε τα όργια του Επστάιν

Must Read

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί πλέον όλη η Αμερική τις εξελίξεις γύρω από την σύλληψη της περιβόητης «μαντάμ» του παιδόφιλου αυτόχειρα Τζέφρι Επστάιν, η οποία συνελήφθη, την Πέμπτη από το το FBI, με κατηγορίες που σχετίζονται με έρευνα από ομοσπονδιακούς εισαγγελείς της Νέας Υόρκης για φερόμενη διαδοχική σεξουαλική κακοποίηση νεαρών κοριτσιών και γυναικών.

Η κληρονόμος μεγάλης περιουσίας, Ghislaine Maxwell,  θεωρείται ότι συμμετείχε ή οργάνωνε τους βιασμούς και τις αποπλανήσεις για λογαριασμό του πρώην συντρόφου της Τζέφρι Επστάιν. Η ίδια από την πρώτη στιγμή αρνούνταν τις κατηγορίες.

Ορισμένες από τις γυναίκες που έπεσαν θύματά του υποστηρίζουν ότι η Μάξγουελ ήταν εκείνη που τις παρέσυρε στον κύκλο του, όπου κακοποιήθηκαν από τον ίδιο και τους ισχυρούς φίλους του.

Σε δικαστικά έγγραφα αναφερόταν ότι «διευκόλυνε» την επιχείρηση σωματεμπορίας που οδηγούσε νεαρά κορίτσια στο πολυτελές σπίτι του Επστάιν στο Μανχάταν. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, η 58χρονη κρυβόταν σε διάφορες τοποθεσίες στη Νέα Αγγλία μετά τη σύλληψη του Επστάιν, τον Ιούλιο του 2019.

Τους τελευταίους μήνες φαίνεται ότι διέμενε σε ένα σπίτι στο Μπράντφορντ του Νιου Χαμσάιρ, το οποίο αγόρασε τον Δεκέμβριο με μετρητά, χρησιμοποιώντας μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης για να αποκρύψει την ταυτότητά της. Δεν έχει κανέναν άλλο δεσμό με την περιοχή αυτή του Μπράντφορντ.

Πλέον, οι εισαγγελικές αρχές της Νέας Υόρκης ζητούν την χωρίς όρους προφυλάκισή της, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει μεγάλος «κίνδυνος φυγής» της ύποπτης.

Η 58χρονη Μάξγουελ διατηρούσε χαμηλό προφίλ μετά τον θάνατο του Επστάιν, πέρσι τον Αύγουστο και κινούνταν σαν σκιά. Ο χρηματιστής βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του, σε φυλακή της Νέας Υόρκης, όπου είχε προφυλακιστεί εν αναμονή της δίκης του για μαστροπεία και κακοποίηση ανηλίκων.

Η Μάξγουελ είναι κόρη του Βρετανού μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρόμπερτ Μάξγουελ, ο οποίος ίδρυσε μια εκδοτική εταιρεία και ήταν ιδιοκτήτης διαφόρων ταμπλόιντ εφημερίδων, μεταξύ των οποίων και της Daily Mirror.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This