Νταν Μπράουν: Σε «πόλεμο» με την πρώην γυναίκα του για τις 4 ερωμένες και τα πανάκριβα δώρα!

Must Read

Αγωγή «φωτιά» έρχεται από την πρώην σύζυγο του συγγραφέα του Κώδικα Ντα Βίντσι, σύμφωνα με την οποία, ο Νταν Μπράουν, την εκμεταλλεύτηκε και ζούσε διπλή ζωή, κάνοντας τουλάχιστον τέσσερις παράλληλες εξωσυζυγικές σχέσεις.

Η 68χρονη Μπλάιθ Μπράουν κατηγορεί τον συγγραφέα των best sellers ότι
είχε τουλάχιστον τέσσερις ερωμένες, συμπεριλαμβανομένης μιας
Ολλανδέζας εκπαιδεύτριας αλόγων, τις οποίες «έλουζε» με πολυτελή  δώρα.

Αμέτρητα ποσά ξόδευε ο Μπράουν για τις ερωμένες του

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην αγωγή της, ο 56χρονος παγκοσμίου φήμης συγγραφέας, που είναι γνωστός για τις ιστορίες συνωμοσίας, αγόρασε στην Ολλανδέζα ερωμένη του, γνωστή με τα αρχικά Τζ. Π., ένα άλογο αξίας 307.000 ευρώ, καινούργιο αυτοκίνητο, μεταφορικό μέσο (τροχόσπιτο) για το άλογο, αλλά κάλυψε και το κόστος της ανακαίνισης του σπιτιού της στην Ολλανδία.

Η πρώην γυναίκα του Μπράουν, ζωγράφος, ιστορικός τέχνης και συνεργάτις του στα βιβλία του, του καταλογίζει ακόμα ότι της έκρυβε τα μελλοντικά πρότζεκτ του, μεταξύ των οποίων μια τηλεοπτική σειρά και ένα παιδικό βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ υποστηρίζει ότι εκείνη αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον ίδιο.

Ο κρυφός δεσμός του με την Ολλανδέζα άρχισε το 2014, ενώ εκείνη ανάρρωνε από τραυματισμό στον ξενώνα του ζευγαριού

Η Μπλάιθ πληροφορήθηκε την ύπαρξη άλλων γυναικών στη ζωή του -μεταξύ των οποίων μια κομμώτρια, μια αξιωματούχους πολιτικού κόμματος και η personal trainer του- μετά το διαζύγιό τους, το 2019, ύστερα από 21 χρόνια γάμου. «Ο Νταν ζούσε μια παροιμιώδη ζωή, μέσα στο ψέμα, τουλάχιστον τα τελευταία έξι χρόνια» αναφέρει η Μπλάιθ, προσθέτοντας ότι η ίδια έφερε την εκπαιδεύτρια αλόγων το 2013 στις ΗΠΑ για το άλογο που είχε αγοράσει το ζευγάρι. Η σχέση της με τον συγγραφέα άρχισε την επόμενη χρονιά, ενώ τη φιλοξενούσαν την περίοδο που ανάρρωνε από έναν τραυματισμό στον ώμο της.

«Για χρόνια ο Νταν αφαιρούσε χρήματα από τους κοινούς λογαριασμούς για να έχει μια κρυφή ζωή με γυναίκες που είχαν τα μισά του χρόνια» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αγωγή.

Όπως προκύπτει από την αγωγή, η 68χρονη Μπλάιθ, άντεξε την κατάσταση αυτή μέχρι το 2018 οπότε και έφυγε από το σπίτι τους, αφού ο Μπράουν της είπε να χωρίσουν. Μάλιστα, ένα μήνα αργότερα, η ίδια ζήτησε τον λόγο από τον συγγραφέα για τη διπλή ζωή του και αυτός φέρεται να παραδέχθηκε όλες τις παράνομες σχέσεις του.

«Δεν αναγνωρίζω τον άνδρα που έχει γίνει. Μετά από τόσο πόνο είναι ώρα για την αλήθεια.»

Η πρώην σύζυγος του Νταν Μπράουν υποστηρίζει ότι υπέβαλε την αγωγή μόνο για να υπερασπιστεί το δίκιο της.

«Δουλέψαμε τόσο σκληρά μαζί για να χτίσουμε κάτι που να έχει αξία. Δεν αναγνωρίζω τον άνδρα που έχει γίνει. Είναι ώρα να αποκαλυφθεί η απάτη και η προδοσία. Μετά από τόσο πόνο είναι ώρα για την αλήθεια. Είναι ώρα να αποκατασταθεί το δίκαιο» ανέφερε σε δήλωσή της την περασμένη Τρίτη.

«Η αγωγή είναι γραμμένη χωρίς να έχει καμία σχέση με την αλήθεια»

Από την πλευρά του, ο Νταν Μπράουν δήλωσε «έκπληκτος» με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του υποστηρίζοντας ότι η αγωγή «είναι γραμμένη χωρίς να έχει καμία σχέση με την αλήθεια».

Μάλιστα, όσον αφορά στους ισχυρισμούς περί παραπλανήσεων, ο ίδιος υποστήριξε ότι ουδέποτε δεν της έκρυψε πράγματα για τα οικονομικά τους, ώστε όταν χώρισαν, πήρε τη μισή περιουσία τους.

Ο 56χρονος συγγραφέας υποστήριξε, τέλος, ότι έχει από καιρό αναγνωρίσει τη συνεισφορά της στο έργο του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This