Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Νέο βιβλίο-απειλή με αποκαλύψεις πρώην στενής συνεργάτιδας της Μελάνια Τραμπ για τον Λευκό Οίκο!

Ακόμη ένα βιβλίο απειλεί να αναστατώσει το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, καθώς πρώην βοηθός της Μελάνια Τραμπ αναμένεται να δώσει στο «φως» της δημοσιότητας τα «αποκαλυπτικά απομνημονεύματά» της, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Ο λόγος για την Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, πρώην στενή φίλη και σύμβουλο της Μελάνια Τραμπ στην Ανατολική Πτέρυγα, η οποία στην αυτοβιογραφία της θα μιλήσει για τον «χαοτικό Λευκό Οίκο», αλλά και τη μακρόχρονη φιλία της με την πρώτη κυρία.

Ανεπίσημη, άμισθη σύμβουλος της Μελάνια, η Γουόλκοφ

Η Γουίνστον Γουόλκοφ, Νεοϋορκέζα κοσμική, που κατά το παρελθόν εργαζόταν στη διοργάνωση του Met Gala, ήταν στο πλευρό της πρώτης κυρίας ως ανεπίσημη, άμισθη σύμβουλος της, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018, οπότε και εγκατέλειψε το πόστο της, λόγω ενός σκανδάλου, που είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως προκύπτει από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η εταιρία της, WIS Media Partners, είχε λάβει αμοιβή ύψους 23.000.000 ευρώ για την διοργάνωση της τελετής ορκωμοσίας του προέδρου Τραμπ.

Ωστόσο, η εταιρία της σε δεύτερο χρόνο, ανέθεσε αλλού το σχεδιασμό της ορκωμοσίας και σύμφωνα με δηλώσεις της, στην ίδια έμεινε μόνο 1.400.000 ευρώ, εκ των
οποίων οι 444.000 πήγαν στην τσέπη της και τα υπόλοιπα στο προσωπικό.

Μετά από τις αποκαλύψεις αυτές, το ρίγμα επήλθε στη σχέση μεταξύ των δύο γυναικών και η Μελάνια φέρεται να απέλυσε τη Γουόλκοφ μέσω email, με την τελευταία να υποστηρίζει ότι υπήρξε ο αποδιοπομπαίος τράγος αυτής της ιστορίας.

Την 1η Σεπτέμβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει το βιβλίο με το περιεχόμενο που καίει την πρώτη κυρία

Το βιβλίο «Η Μελάνια και εγώ: τα χρόνια μου ως έμπιστη,
σύμβουλος και φίλη της πρώτης κυρίας», αναμένεται να εκδοθεί από την Gallery Books, θυγατρική της Simon & Schuster, την 1η Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει το Vanity Fair.

Στα απομνημονεύματα της, η συγγραφέας αναμένεται να «ξεναγήσει» το κοινό με λεπτομέρεια «στον Λευκό Οίκο και την Ανατολική Πτέρυγα», όπου βρίσκεται το γραφείο της Μελάνια.

Στο περιεχόμενό του, θα περιλαμβάνεται επίσης το «ταξίδι της, από τη φιλία της με την Μελάνια που ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη ως την ανάληψη της θέσης της έμπιστης συμβούλους της Πρώτης Κυρίας, μέχρι και την απότομη και δημόσια αποχώρησή της, αλλά και τη ζωή μετά την Ουάσιγκτον», σύμφωνα με μια περιγραφή που έλαβε το περιοδικό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ