Σε πηγάδια του Αλγκάρβε ψάχνει τη σορό της μικρής Μαντλίν η πορτογαλική αστυνομία

Must Read

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun, η αστυνομία της Πορτογαλίας ξεκίνησε έρευνες για την εύρεση της σορού της μικρής Μαντλίν Μακάν σε πηγάδια της πόλης Αλγκάρβε.

Η αναζήτηση λέγεται ότι γίνεται στο Vila do Bispo, σε μικρή απόσταση από την Praia da Luz, όπου η μικρή Βρετανίδα εξαφανίστηκε σε ηλικία τριών ετών, τον Μάιο του 2007.

Ο πορτογαλικός κρατικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός RTP μετέδωσε ότι οι ντετέκτιβ ανακάλυψαν «θεμελιώδη στοιχεία» για να αποδείξουν ότι ο κύριος ύποπτος Κρίστιαν Β. είναι υπεύθυνος για την εξαφάνισή της.

Πυροσβέστες κλήθηκαν επίσης να βοηθήσουν στην αναζήτηση, με τις αναφορές να λένε ότι «έψαχναν ένα πτώμα».

Το RTP έχει συνδέσει επίσης τον Γερμανό 43χρονο, με την υπόθεση ενός άλλου αγνοουμένου ατόμου στο θέρετρο Σίλβς του Αλγκάρβε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This