Δασκάλα στο Κεντάκι κατηγορείται ότι βίασε τον 17χρονο μαθητή της!

Must Read

Για βιασμό και σοδομισμό 17χρονου μαθητή κατηγορείται 27χρονη δασκάλα από το Κεντάκι, η οποία, μάλιστα, έστελνε μηνύματα με απρεπές περιεχόμενο και σε ακόμη έναν έφηβο.

Η Μόλι Βέρκαμπ συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στο πλαίσιο πολύμηνης έρευνας που διενεργείτο γύρω από το πρόσωπό της. Οι αστυνομικοί πληροφορήθηκαν για τη φερόμενη σχέση της με τον μαθητή όταν αξιωματούχοι του Γυμνασίου Walton
Verona, στο οποίο εργαζόταν εκείνο το διάστημα, κατήγγειλαν ότι έστελνε
ροζ βίντεο και ανάρμοστα γραπτά μηνύματα σε έναν από τους μαθητές του
σχολείου.

Κατά την ανάκρισή της η Βέρκαμπ παραδέχτηκε ότι είχε στείλει τα ίδια μηνύματα και σε 17χρονο μαθητή του Γυμνασίου Grant County, όπου εργαζόταν προ διετίας.Όπως προκύπτει από το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η αστυνομία για τη σύλληψή της, η σχέση της με τον μαθητή εξελίχθηκε περαιτέρω, καθώς έκανε σεξ μαζί του στο σπίτι της. Η Βέρκαμπ, η οποία δεν εργάζεται πλέον ως δασκάλα, αλλά βγάζει τα προς το ζην ως δασκάλα γιόγκας, αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση έως την εκδίκαση της υπόθεσής της.

Οι γονείς και των δύο σχολείων ενημερώθηκαν για τη δράση της αμέσως μόλις έγιναν γνωστές οι καταγγελίες σε βάρος της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This