Βούτηξαν στο κενό 2 παιδάκια για να σωθούν από πυρκαγιά στο διαμέρισμά τους (video)

Must Read

Σκηνές που κόβουν την ανάσα εκτυλίχθηκαν Γκρενόμπλ στη νοτιοανατολική Γαλλία!

Δύο παιδιά ηλικίας τριών και δέκα ετών, εγκλωβίστηκαν στο διαμέρισμά τους, καθώς οι γονείς τους έλειπαν από το σπίτι και τα είχαν κλειδώσει για λόγους ασφαλείας.

Τα παιδιά ούρλιαζαν και ζητούσαν βοήθεια από το παράθυρο τους σπιτιού τους, με το πλήθος που μαζεύτηκε από κάτω να τα προτρέπει να πηδήξουν για να σωθούν.

«Είδα τα δύο παιδιά να ουρλιάζουν. Ήταν στο παράθυρο στον τρίτο όροφο.Υπήρχε πολύς καπνός, φλόγες, εκρήξεις, ακόμη και μέσα στο κτίριο. Τα παιδιά φοβήθηκαν. Φώναζαν» δήλωσε ο νεαρός φοιτητής που τα έπιασε μετά πτώση τους, ενώ μάλιστα έπαθε κάταγμα στο χέρι του.

«Το μεγαλύτερο παιδί φώναζε: ‘‘Δεν έχουμε τα κλειδιά για να βγούμε. Δεν έχουμε τα κλειδιά!”», περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και η υπόθεση ερευνάται από την Πυροσβεστική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This