Ο κόσμος έχει τρελαθεί! Παραλίγο να σκοτώσει άνθρωπο επειδή του ζήτησε να βάλει μάσκα (video)

Must Read

Αντιπαράθεση δημιουργήθηκε μεταξύ δύο αντρών όμως είχε άσχημη τροπή. Ο λόγος ήταν μια… μάσκα.

Ο 28χρονος Βίνσεντ Σκαβέτα από τη Φλόριντα, έκανε τα ψώνια του σε ένα πολυκατάστημα της Walmart και του ζητήθηκε από έναν άλλον πελάτη, να φορέσει μάσκα προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Αυτό ήταν που πυροδότησε την αρχή του καυγά. Ο Βίνσεντ Σκαβέτα φανερά εκνευρισμένος αρνήθηκε, έβγαλε το όπλο του και σημάδεψε τον άντρα που «τόλμησε» να του ζητήσει να βάλει μάσκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο του σερίφη του Παλμ Μπιτς, ο 28χρονος άντρας συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου και επίθεση με φονικό όπλο. 

Η μεγαλύτερη αλυσίδα στις ΗΠΑ, Wallmart, έχει κάνει έκκληση από τους πελάτες να φοράνε μάσκα κατά την άφιξή τους στο πολυκατάστημα από τις 20 Ιουλίου.

Ωστόσο, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αρνιόταν κατηγορηματικά, επί μήνες, να χρησιμοποιεί ο κόσμος μάσκες εις το όνομα της ατομικής ελευθερίας.

Βέβαια ο ίδιος αναγκάστηκε να υποκύψει και στις 11 Ιουλίου εμφανίστηκε δημοσίως να φοράει μάσκα, ενώ δήλωσε ότι είναι «πατριωτικό» να τη φοράει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This