Βρετανία: 26χρονος «drag queen» γίνεται κλώνος διασήμων σε λιγότερο από 40 λεπτά!

Must Read

Θέμα συζήτησης έχει γίνει ο 26χρονος Βρετανός drag queen, Αλέξις Στόουν, στην πλατφόρμα του Instagram, μετά τις αναρτήσεις του, στις οποίες μεταμορφώνεται σε κορυφαίους σταρ του παγκόσμιου jet set.

Περισσότεροι από 855.000 θαυμαστές του 26χρονου από το Μάντσεστερ ακολουθούν φανατικά τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Κατά καιρούς έχει μεταμορφωθεί «με την πρώτη προσπάθεια και μέσα σε 40 λεπτά» όπως λέει, στη Μάιλι Σάιρους, τη Νίκι Μινάζ και την Μπίλι Ειλις.

https://www.instagram.com/p/B73-uJFAdZA/

Εντυπωσιακή είναι και η ομοιότητά του με τη Μέγκαν Φοξ, την Αντέλ, την Ειμι Γουάινχαουζ, την Κρις Τζένερ και τον σύζυγό της μετά την αλλαγή φύλου Κέιτλιν Τζένερ.

https://www.instagram.com/p/B0QyURzg72a/

https://www.instagram.com/p/B5-23Ovg9gB/

Όπως έχει δηλώσει, ο Στόουν λατρεύει να μεταμφιέζεται και σε άνδρες σταρ, όπως ο Ζέιν Μάλικ, αλλά και σε δισεκατομμυριούχους όπως ο συνιδρυτής του facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Μάλιστα, συχνά, αφήνει ελεύθερη τη φαντασία του και μεταμορφώνεται σε χαρακτήρες διάσημων κινηματογραφικών ταινιών που θαυμάζει.

https://www.instagram.com/p/B0dsuY8AYWV/

Μακιγιάζ, φακοί επαφής και περούκες συνθέτουν ένα σκηνικό, το οποίο δίνει στον 26χρονο Στόουν την αναγνωρισιμότητα που αποζητά και παράλληλα την δυνατότητα να μεταμορφώνεται από τη μια στιγμή στην άλλη από τον Μακόλεϊ Κάλκιν στην ταινία «Μόνος στο σπίτι», στην Κρουέλα ντε Βιλ όπως την υποδύθηκε η Γκλεν Κλόουζ στην ταινία «Τα 101 σκυλάκια Δαλματίας».

https://www.instagram.com/p/B6TaO8dgCqJ/

Ο Αλέξις Στόουν έχει μάθει μόνος του την τέχνη του μακιγιάζ, καθώς άρχισε να βάφεται από όταν ήταν έφηβος. Στη συνέχεια έκανε καριέρα ως drag queen και σχεδιαστής μόδας και έχει συνεργαστεί με την Lady Gaga και το περιοδικό Italian Vogue.

https://www.instagram.com/p/B_sXpShAAin/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This